Her şey temiz Kırıkkale için

Her şey temiz Kırıkkale için

BELEDİYE TARAFINDAN BAŞLATILAN TEMİZLİK EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE TARAFINDAN BAŞLATILAN TEMİZLİK EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

Her şey temiz Kırıkkale için

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan Temizlik Kampanyası kapsamında devam eden eğitimler yarıyılın sona ermesiyle tekrar başladı.

ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLİYOR

Temizlik Kampanyası kapsamında ilkokullarda verilen eğitimler Gazi İlkokulu, Geraldine Saran ilkokulu, Şehitler ilkokulu ve dün de İstiklal okulunda Belediye Başkan Vekili Mutlu Erol Bakır´ın katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkan Vekili Mutlu Erol Bakır, sunum öncesinde öğrencilerden söz istedi. Öğrencilerden çöp bırakma saatlerine uyulmasını ve bunları ailelerine iletmeleri konusunda söz isteyen Mutlu Erol Bakır, tamamen Belediye personelinin hazırladığı Kişisel Hijyen ve Temiz Çevre içerikli ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı hikâye kitabını öğrencilere hediye etti.  Verilen eğitimde kişisel hijyen ve çevre temizliği hakkında sunum ve video gösterisi yapıldı.

UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Öğrencilere uygulamalı da anlatılan eğitimin amacının çevre bilincini aşılamak olduğu bildirildi. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından öncesinde hazırlanan çöp bırakma saatlerini gösteren sticker öğrencilere verildi.  Eğitimlerin Nisan ayına kadar devam edileceği belirtildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü