Her şey Kırıkkale için

Her şey Kırıkkale için

KIRIKKALE İÇİN SIRT SIRTA VERDİLER

KIRIKKALE İÇİN SIRT SIRTA VERDİLER

Her şey Kırıkkale için

Kırıkkale´de geleneksel hale gelen Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi. Bu yıl 11´incisi gerçekleştirilen yürüyüşte Dinek Dağı zirvesinde İstiklal Marşı okundu, dualar edildi, ağaç dikimi gerçekleştirildi.

GELENEKSEL DİNEK DAĞI YÜRÜYÜŞÜ

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde 11. Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bürokratlar, öğrenciler, sporcular, kamu kurum ve kuruluşları personeliyle sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ BAŞARIYLA NOKTALANDI

Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında hareket eden grup, Gökkuyu yaylasına buluştu. Sabah saatlerinde başlayan zirve yürüyüşü zirveye ulaşımla noktalandı. Dinek Dağı zirvesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua, Zirve Defterinin imzalanması ve Fidan dikimiyle devam etti. Gökkuyu kamp bölgesine dönen ekibe burada yemek ikramında bulunuldu. Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı kamp alanında gösteri yaptı.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok