Her şehit yakınına sahip çıkmak görevimizdir

Her şehit yakınına sahip çıkmak görevimizdir

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GEÇTİĞİMİZ YIL GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT DÜŞEN POLİS MEMURUNUN SENE-İ DEVRİYE ANMA YEMEĞİNE KATILDI

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ GEÇTİĞİMİZ YIL GÖREVİ BAŞINDA ŞEHİT DÜŞEN POLİS MEMURUNUN SENE-İ DEVRİYE ANMA YEMEĞİNE KATILDI

Her şehit yakınına sahip çıkmak görevimizdir

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünde görevli iken görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi görmekte iken 01.08.2016 tarihinde şehit olan Polis Memuru Ali Tonga´nın birinci seneyi devriye yemeğine katıldı.

AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesi Emirler mahallesindeki baba evinde gerçekleşen anma yemeği programına; Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Yahşihan Kaymakamı Fatih Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Albay İ. Ayhan Vural, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rıfat Öcal, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Yemek ikramından sonra tüm şehitlerimizin ruhu için Kur´an-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

ŞEHİT HABERLERİ BİZİ DERİNDEN ÜZÜYOR

Daha sonra Vali Haktankaçmaz şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek burada yaptığı konuşmada, ?Değerli şehit yakınlarımız, gazi yakınlarımız ve gazilerimiz. Geçen yıl bugün Peygamberimize komşu olmak ümidiyle, Rahmet-i Rahmana uğurladığımız Ali Tonga şehidimizin anma yemeğindeyiz. Bu yemekler bir bakımdan şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlama imkânı sunuyor. Muhakkak bizler de Türk milletinin her bir ferdi olarak her şehit haberiyle kendi evladını kaybetmiş gibi çok üzülüyoruz. Ama ateş düştüğü yeri yakar. Şehit ailelerine, şehitlerimizin çok kıymetli yakınlarına destek olmak, acılarını paylaşmak onlarla birlik ve dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek çok önemli. Bu vesile ile hem Ali Tonga kardeşimizin, şehidimizin mekânının cennet olmasını Yüce Rabbimden diliyorum. Hem ebediyete göç eden bütün şehitlerimize ve gazilerimize Allah´tan rahmet diliyor, hepinize afiyet olsun diyorum? dedi.

HABER KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü