Her Sayfası Altın Harflerle Dolu

Her Sayfası Altın Harflerle Dolu

KESKİN´DE ŞEHİTLER ETKİNLİKLERLE ANILDI

KESKİN´DE ŞEHİTLER ETKİNLİKLERLE ANILDI

Her Sayfası Altın Harflerle Dolu

18 Mart Şehitler günü nedeniyle Keskin´de etkinlikler düzenlendi. Tören alanında çelenk koyulmasının ardından tören programı Keskin Halk Eğitim Merkezinde devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Keskin Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sinan Burak Kurt tarafından yapıldı.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR

Cumhuriyet Meydanında çelenk bırakma ile başlayan tören çelenk Halk Eğitim Merkezinde devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Keskin Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sinan Burak Kurt tarafından yapıldı.  Kurt konuşmasında,  ?Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır? diyerek bu toprakları kutsal Türk Vatanı haline getiren Şehitlerimizin Vatan topraklarının dört bir yanında, her sayfası altın harflerle dolu kahramanlık destanları yazdığını belirterek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kutsal Türk Vatanına ve şanlı Türk Bayrağı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla andığını söyledi.

ORATORYO VE ŞİİR DİNLETİLERİ İLE SONA ERDİ

Tören programı, Mehteran gösterisi, Keskin İbn-i Sina Mesleki Anadolu Lisesinin hazırladığı oratoryo ve şiir dinletileri ile sona erdi.  Daha sonra Keskin Öğretmenevinde Şehit Aileleri Gaziler ve daire amirleri birlikte öğle yemeği yedi. Yemeğe Keskin Kaymakam Vekili Ayhan Abatay, Keskin Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Sinan Burak Kurt, Keskin Savcısı Ertan Yüce ve daire amirleri katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ