Her öğrenci bir fidan

Her öğrenci bir fidan

ÖĞRENCİLER FİDAN DİKTİ

Her öğrenci bir fidan

Orman Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Sulakyurt kaymakamı öğrencilerle ağaç dikti. Kaymakam Fikret Dağ her öğrencinin bir fidan dikerek onu yetiştirmesi gerektiğini söyledi.

ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Kırıkkale´ye bağlı Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla öğrencilerle okul bahçesine fidan dikti. Dağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, İmamoğlu Çeşmesi köyü ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü İzzet Kuzucu´dan bilgi alan Dağ, daha sonra öğrencilerle okul bahçesine fidan dikti.

HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN DİKMELİ

Her öğrencinin mutlaka bir fidan dikerek onu yetiştirmesinin önemini anlatan Kaymakam, bu sayede bir bilinç oluşması gerektiğini söyledi. Yörede ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Dağ, "İlçemizde de ağaçlandırma çalışmaları hız kazandı. Birçok sivil toplum kuruluşuyla devletimiz çok sayıda fidanı toprakla buluşturuyor. Bugün küçük yaştaki öğrencilerle fidan dikimi gerçekleştirdik. Öğrenciler, okul bahçesine dikimi yapılan bu fidanların bakımını yapacaklar. Diplerine sulama yaparak sahip çıkacaklar? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü