Her gün temizliyor, toz bile kondurmuyor

Her gün temizliyor, toz bile kondurmuyor

ORİJİNAL ARAÇ MERAKLISI GALERİCİ, OTOMOBİLLERİNE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

ORİJİNAL ARAÇ MERAKLISI GALERİCİ, OTOMOBİLLERİNE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Her gün temizliyor, toz bile kondurmuyor

Kırıkkale´de yaşayan orijinal araba tutkunu Fatih Yunus Güzel, satın aldığı 1994 model Şahin ve 1996 model Toros marka araçlarına gözü gibi bakıyor. Kilometre yapmasın diye araçlarını çekiciyle taşıyor, her gün temizliyor, araçlara gözü gibi bakıyor.

GALERİCİNİN ORİJİNAL ARAÇ MERAKI

Kırıkkale´de galericilik yapan 31 yaşındaki Güzel, değerinden fazla para vererek aldığı araçlarının temizliğini ve bakımını her gün sabah araçları dışarıya çıkarmadan yapıyor. Güzel, 6 bin 500 ve 9 bin 500 kilometrede olan araçlarının kilometresi artmasın diye araçları servise çekiciyle götürüyor. Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski araçları sevdiğini belirterek, kendisinde eski ve orijinal araç hastalığı olduğunu söyledi.

KİLOMETRELERİ ÇOK DÜŞÜK

Şahin marka aracı 2 yıl önce, Toros marka aracı da yeni aldığını anlatan Güzel, "Araçların bakımlarını serviste yaptırdım. Kilometreleri orijinal ve servislerde kayıtlıdır. Araçlarımın ikisi de hatasız ve orijinaldir. Araçlarım sıfır ayarındadır ve ben bu araçları seviyorum. Aracın birinin kilometresi 9 bin 500 diğeri de 6 bin 500´lerde. Sevdiğimizden dolayı alıyorum bu tür araçları ve saklıyorum. Binmeye kıyamıyorum. Araçları servise kurtarıcıyla götürüp getirdim. İki araç da geldiği günden beri duruyor" diye konuştu.

SERVİS, BAKIM HEDİYE ETTİ

Güzel, araçların koltuklarındaki poşetlerin bile daha durduğunu ifade ederek, silerken bile bir şey olacak diye korktuğunu dile getirdi. Araçları dışarıya bile çıkarmadığını aktaran Güzel, sözlerine şöyle devam etti: "Toros marka aracımı servise yeni götürdüm. Servistekiler araca bayıldı her şeyi orijinal olduğu için. Aracı bırakıp servisten çıkınca beni aradılar ve ´aracınızın orijinalliğini koruduğunuzdan dolayı size bir hediyemiz olacak´ dediler.?

ARAÇLARIN EMSALİ YOK

?Araca ücretsiz seramik kaplama yaptılar ve bakımlarını ücretsiz yaptılar. Orijinal aküsünü de bulmaya çalışıyorlar. Yani aracım serviste de çok ilgi gördü. Araçları kar amaçlı almadım. Kendim de değerlerinde yüksek fiyata aldım. Bunlar ha deyince alınacak araçlar değil. Çünkü ilk sahipleri kıyamıyor. Bunlara parasal bir değer biçemiyoruz. İnternette falan bunların emsali de yok. Bundan sonra da böyle orijinal araçlar bulursam alacağım. Aracın ikisinde de kaza, boya, hata, çizik yok. Şahin 1994 model, Toros marka aracım ise 1996 modeldir."

KAYNAK: AA



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü