Her çocuk okumalı

Her çocuk okumalı

Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, Şehit Şenay Aybuke Yalçın Kütüphanesini ziyaret etti. Kaymakam Vural, Hakim Mehmet Çakıroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan Şehit Şenay Aybuke Yalçın Kütüphanesini ziyaret ederek okul yöneticileri

KAYMAKAM KİTAP OKUYOR

Vural, ziyarette yaptığı konuşmada, özellikle her öğrencinin mutlaka kitap okuması gerektiğini söyledi. Öğrencilerin zamanlarının bir kısmını kütüphanelerde geçirmeleri gerektiğini belirten Vural, şöyle konuştu:" Gençlerimize kesinlikle kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Kitapsız bir hayat düşünülemez. Ben daha önce kütüphaneye kayıt oldum ve bu kütüphanenin devamlı okuyucusuyum, abonesiyim. Bugün üçüncü kitabımı bitirerek kitaplarımı değiştirmeye geldim. Hedefim haftada bir kitabı okuyup bitirmek. İnşallah öğrencilerle bundan sonra okuma grubu oluşturacağız.?

 

KİTAPLARI PAYLAŞMAK GEREKİR

?Okuduğumuz kitaplarla öğrencilerimizle fikir alışverişinde bulunarak birbirimize kitap tavsiyesinde bulunacağız. Okunan kitaplar sayesinde aramızda olmayan, ulaşamadığımız kişilerle, çağımızın ötesinde yaşamış olan kişilerle sohbet imkanı buluyoruz. Öğrencilerimiz de okudukları kitaplarla, sohbet ettikleri, konuştukları kişilerden neler anlamışlar, kendilerinde ne tür bir gelişim olacak onları da gözlemlemiş olacağız." Vural, Okul Müdürü Ali Türkmen´den okul hakkında ve öğrencilerin başarı, disiplin, devam ve devamsızlık durumlarıyla ilgili bilgiler aldı.

HABER: Arzu Kayır 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ