Her ayrılık yeni bir başlangıcın vesilesi

Her ayrılık yeni bir başlangıcın vesilesi

İŞKUR ÇALIŞANLARI TAYİNİ ANKARA´YA ÇIKAN ULU VE BORA İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

İŞKUR ÇALIŞANLARI TAYİNİ ANKARA´YA ÇIKAN ULU VE BORA İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLEDİ

Her ayrılık yeni bir başlangıcın vesilesi

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu ve Şube Müdürü Mehmet Sadık Bora´ya personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Ulu, kurumu özel çabalarıyla kiradan kurtardığını söyledi.

HER AYRILIK YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ankara´ya tayin olan İl Müdürü Nazım Ulu ve Şırnak´a İl Müdürü olarak tayin olan Şube Müdürü Mehmet Sadık Bora ve İŞKUR personelinin katıldığı veda yemeğinde konuşan Ulu,  Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Ben yaklaşık 36 yıldır yöneticilik yaptığım bu kurumda, MKE kurulduğundan bu güne kadar hep kiralık binalarda hizmet verdik, Milli Emlak´tan ilimize 6 katlı hizmet binası kazandırıldığını bu hususta çok mutlu olduğunu, bu binada İŞKUR´un daha iyi hizmet sunacağını belirtti. Ulu, tüm il müdürlüğü personelinden helallik isteyerek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

NAZIM ULU BİR OKUL VE EFSANEYDİ

Kurum personelleri de İl Müdürü Nazım Ulu´nun bir okul olduğunu, Kırıkkale bürokrasisinde bir efsane olduğunu belirterek, her iki müdürlerine bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileyerek, hediyeler takdim ettiler.

AYRILMAK ZORUNDA KALDIM

Şube Müdürü Mehmet Sadık Bora, ?Kısa bir sürede çalışma ortamı bulduğum Kırıkkale İŞKUR İl Müdürlüğünde güzel dostluklar edinerek ayrılıyorum, tüm çalışma arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü