Hepimiz engelli adayıyız

Hepimiz engelli adayıyız

Sivas Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Emre ve beraberindeki 30 üye Kırıkkale Valisi Ali Kolat`ı ziyaret etti. Vali Kolat, sağlam olan herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, ``Bugün sağlam olabiliriz ama yarın vücudumuzun bir parçasın

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, eski görev yeri olan Sivas`ta engelli vatandaşlarla güzel günler geçirdiklerini belirterek, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.

Dernek Başkanı Emre ve beraberindeki üyeler konuşmaların ardından valilik binası önünde, Vali Ali Kolat ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kolat, sağlam olan herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, ``Bugün sağlam olabiliriz ama yarın vücudumuzun bir parçasını kaybetmeyeceğimizin bir garantisi var mı`` dedi.

DESTEK VERECEĞİZ

Engellilere her konuda destek ve yardımcı olacaklarını ifade eden Kolat, ``Engelli kardeşlerimiz bu toplumun bir parçasıdır. Onları hiçbir zaman kendimizden ayrı tutmuyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamak yerine onları topluma kazandırma adına değişik çözümler üretmemiz gerektiği kanaatindeyim. Bu bağlamda engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışarak, ilçedeki engelli vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceğiz? diye konuştu.

KIRIKKALE?YE YABANCI DEĞİLİM

Kolat konuşmasının devamında, ?Buraya gelip beni ziyaret etmeniz gerçekten beni çok duygulandırdı, teşekkür ediyorum. Gelişim çok ani oldu, perşembe günü yazı geldi cuma günü ayrılmak zorunda kaldım. 3sene Sivas?ta kaldıktan sonra hemen intibak edemeyeceğiz ama Kırıkkale bildiğimiz bir yer, yabancı değilim Kırıkkale?ye. Çok iyi bir yer, insanları iyi, çok sıcak bir ortamı da var. Son 10 15 yıldır Kırıkkale bayağı gelişti, değişti? dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü