HEPAR DAYANAMADI

HEPAR DAYANAMADI

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) 24. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Sibel Çelik, 2008`de kurulan HEPAR?ın 10 Temmuz`da yapılacak olan kurultayın ardından kapanacağını bildirdi.

 
36 GÜNDE KURULMUŞTU
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) 24. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Sibel Çelik, yaptığı yazılı basın açıklamasında, HEPAR`ın 2007 genel seçimlerinden bir yıl sonra, ülkenin hal ve gidişatı parlak görülmediğinden Genel Başkanları Osman Pamukoğlu?nun yaptığı bir çağrı üzerine 36 günde kurularak siyaset alanına girdiğini belirtti. Çelik, üyelerinin büyük çoğunluğu daha önce siyaset yapmamış gençlerden oluşan partinin finansının da üye aidat ve bağışlarıyla karşılandığını, 60 il ve 500 ilçede örgütlendiklerini söyledi. 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinde Hepar`ın genel oy değerlendirmesinde dokuzuncu sırada kaldığını ifade eden Çelik, geçmişi daha eski bazı partilerden daha çok oy aldıklarını kaydetti.
 
STRATEJİK KARAR
Çelik, partinin doğruyu ve gerçeği anlatarak, toplumun bir kesimine öncülük yaptığını ve bilinç yarattığı görüşüne yer verdiği açıklamasında, Genel Başkanlarının ``Büyük fedakarlıklarla yaşamını sürdüren, bağımsız bir halk örgütlenmesi olan partiyi şu kör zamanda ve ağır şartlarda, siyaset alanında tutmak, gücü yıpratmaktan öte bir işe yaramayacaktır. Aslanı kediye boğdurtmayız? sözünü tekrarladı. Boşalttıkları alanı izlemeye devam edeceklerini belirten Çelik, ?Partiyi açmak kadar, kapatmak da bir stratejik karardır. Partimizi kapatıyoruz. 10 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan olağanüstü kurultayla da yasal işlem sonuçlandırılacaktır? diye konuştu.


Mustafa Akıncı
22.07.2011 14:20:23
Bu kadın kolpadır. Parti kapatılacak diye bir şey yok yalnızca Genel Başkan güven tazelemek istedi. başarısız olduk tamam mı devam mı dedi. böyle kolpa insanlarda bunu bu şekilde haber yaptı. Peki neden biliyormusunuz: Çağlar Atmaca Mitng olayından sonra hepsini kovdu. hiç birini şehre dahi sokmadı. Onlarda şimdi Çağlar Atmacayı yıpratmaya çalışıyor. Hiç bir şey yapamazlar HEPAR kapatılmadı. Başkanımız Çağlar Atmacanın arkasındayız. Bu haberlerden dolayı bi açıklama yaparsa o kadına çok ağır konuşur benden demesi ;)

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız