HEP BÖYLE OLUN

HEP BÖYLE OLUN

AK Parti Kırıkkale İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek centilmenlik örneği sergilediler. Bu davranış siyasetin hep böyle olması gerektiği şeklinde yorumlandı

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

AK Parti İl Başkanlığı Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumluİl Başkan yardımcısı Yardımcısı Av. Yasemin Zenginkayalı?nın başkanlığında CHP İl Binasına gelen AK Parti il yöneticileri CHP İl Başkanı Av Zıya Kavlak?a seçimde başarı temennisinde bulundular. Ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu bildiren Yasemin Zenginkayalı, bunun gecikmiş bir centilmenlik olarak algılanması gerektiğini söyledi. Zenginkayalı, ?Biz siyasi partilerin özellikle seçim sürecinde sıcak diyalogundan yanayız, diğer partilerimizi de ziyaret ederek seçimlerin diyalog içinde huzur içinde geçmesini isteyeceğiz?? dedi.

 

MEMNUN KALDILAR

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak?ta ziyaretten memnun olduklarını, bugüne kadar alışılmamış bir tavır sergiledikleri için AK Parti yöneticilerine teşekkür ettiğini bildirdi. Ziyarette CHP Merkez İlçe Başkanı Bülent Uslu ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri Hasan Akgül diğer yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Toplantıya AK Parti il yönetim kurulu üyeliri Yusuf Kayabaşı, Harun Oğuz, Kamil Akgül, Muzaffer İlhan, ve Mehmet Kaya?da katıldı. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak sürdü.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız