Hep birlikte çalışacağız

Hep birlikte çalışacağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, ekmeğini yediği, suyunu içtiği Kırıkkale'ye hizmet etmek istediğini açıkladı. Hep birlikte çalışacaklarını belirten Saygılı, Kırıkkale'yi geliştirmek için gece gündüz çalışacağını söyledi.

BİR ÇOK PROJE HAYATA GEÇECEK

Kırıkkale Belediyesi Koski Müdürü Ali Rıza Koçoğlu ve personeli Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret etti Düzenlenen ziyarette konuşan AK Parti ­Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Saygılı, “Hepimizin görevi Kırıkkale için çalışmak. İnşallah bu süreçte de sıkı bir çalışma ile seçimi kazanmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız da bizi bu göreve tayin ederlerse, Kırıkkale’de bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz Kırıkkalemizde hepimiz birlik içinde olacağız” dedi.

 

Başarı ile tamamlayacağız

Kırıkkale Belediyesi Koski Müdürü Ali Rıza Koçoğlu ise Kırıkkale’ye hizmet etmenin onur verici bir durum olduğunu ifade ederek, “Kırıkkale’mizi en iyi tanıyan bu şehirde yaşayan ve ekmeğini yediği İl’e hizmet etme aşkı ile yanan Mehmet Saygılı Bey’ni yanındayız. Bu süreci de başarı ile tamamlayacağız” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız