Hep birlikte çalıştık, hep birlikte kazandık

Hep birlikte çalıştık, hep birlikte kazandık

"VATANDAŞ İSTİKRARA OY VERDİ"

Hep birlikte çalıştık, hep birlikte kazandık

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, seçim komitesinde görev yapan bin 500 kişiye yemek verdi. Yemekten önce konuşan Demir, ?Duanız bizim yanımızda olduğu müddetçe dimdik ayaktayız. Seçimi hep birlikte kazandık? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

İl Başkanlığı döneminden itibaren siyasette başarılı görünen Mehmet Demir, vekil seçilmesinin arından birlik ve beraberlik yemeği verdi. Beyaz Saray´da verilen yemeğe; Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz´in yanı sıra ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili ve yakın dostları katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASI BAHÇECİ´DEN

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, Milletvekili Demir´e ?Mehmet Abi´ diyerek hitap etti. Mehmet Abi´nin bizim için ayrı bir yeri vardır diyen Bahçeci; ?Yıllardır siyasetin her kademesinde önemli emek sarf etmiş bir abimiz. Vatandaşlarla birlikte omuz omuza mücadele eden, insanların dertleriyle hemhal olan bir kişiliğe sahiptir. Mehmet abimizin bizler için ayrı bir önemi var. Elimizden gelen desteği geçmişte olduğu gibi gelecekte de göstereceğiz? şeklinde konuştu.

VATANDAŞ İSTİKRARA OY VERDİ

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise; Haziran seçiminin yanında Kasım seçiminin önemine değindi. Bu seçimde vatandaşların istikrara oy verdiğini söyleyen Filiz, ?Kırıkkale´de 3-0 yapılması da bizleri son derece mutlu etti. Kırıkkale´nin 2-1 yaptığı dönemlerde acaba Kırıkkale ayağının birini niye kırıyor diye üzülürdük. Artık her şey geçmişte kaldı ve geleceğe yönelik önemli adımları hep birlikte atmalıyız? ifadesinde bulundu.

İLMEK İLMEK CEFAYLA UĞRAŞTI

Geçmiş yıllarda Mehmet Demir ile birlikte İl Başkanlığı görevinde bulunduklarını belirten Çetinkaya, ?İlmek ilmek cefayla yıllarca uğraştı. Allah onun emeğini zayi etmedi. Özünüzü doğru tutun başarı Allah´tan. Bizi de Kırıkkale´nin milletvekili olarak görün. Hem bölgemize hem ülkemize elimizden gelen yatırımı yapmaya hazırız. Kırşehir´de Kırıkkaleliler yaşıyor. Biz Kırıkkale´den ayrı düşünülemeyiz. Birbiriyle değerlendirilmesi lazım. Ortak çalışmalar yapmalıyız. Elimizi masaya vurduğumuz zaman gücümüzü birlikte ortaya koymamız gerekir? şeklinde konuştu.

KASIM SEÇİMİ ZOR BİR SEÇİM OLDU

1 Kasım seçiminin zor bir seçim olduğunu vurgulayan Milletvekili Abdullah Öztürk; ?Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak tarihi bir açılım yaptık. Bu davaya inanan bütün kitleler bizlere destek verdi. Dokusu birbirine uyan, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler ve sizlerin destekleriyle 3-0 yaptık. Türkiye rahatladı ve önümüzdeki 4 yıl içinde yeni bir seçim yaşamayacak. İnsanlarımız istikrarın olmasına oy vererek, güveninin bir kez daha göstermiş oldu. Vatandaşlarımızın bu desteğini hizmetlerimizle ödeyeceğiz? ifadesinde bulundu.

HEP BİRLİKTE İMKÂNSIZI BAŞARDIK

Son olarak konuşma yapan Milletvekili Mehmet Demir ise; vatandaşların desteğiyle birlikte imkânsıza yakını başardıklarını söyledi. Geçmiş seçimlerde kaybedilen 22-23 bin oyun tekrar kazandırılması konusunda özverili şekilde çalıştıklarını söyleyen Demir, ?Yola çıkarken AK Parti´nin adayı kim olursa olsun, aday dahi olmasın her zaman Kırıkkale´de iki tane Milletvekili var. Bizler bu seçimden zaferle çıkacağımıza, 3-0 yapacağımıza inandık? şeklinde konuştu.

DEVLET BAHÇELİ´YE TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye teşekkür eden Demir, ?Bahçeli koalisyon kurmadı ve erken seçimin önünü açtı. Daha sonra partimiz ise; Kırıkkale´nin içinden gelenleri aday gösterdi. Burada AK Parti´de beraber siyaset yaptığım dostlarım var. Ben bunların seçimi kazanmak için yetmeyeceğini biliyordum. Onun için bütün siyasi partilerden dostlarımızı, arkadaşlarımızı, hemşerilerimizle gidip görüşerek omuz omuza mücadele ederek çalışma sergiledik. Bizler farklı siyasi partilerden oy aldık? diye konuştu. Konuşmaların ardından programa katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız