Hentbolda Namık Kemal Güldü

Hentbolda Namık Kemal Güldü

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakaları sona erdi.

KIRAN KIRANA GEÇTİ

Behiç Çelik Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı. Müsabakaları sonucunda Yıldız Erkeklerde Namık Kemal Ortaokulu birinci olurken, Akşemsettin Ortaokulu ikinci, Merkez Atatürk Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük Erkeklerde Akşemsettin Ortaokulu birinci, Tüpraş Ortaokulu ikinci Namık Kemal Ortaokulu üçüncü oldu.

SPORCULARI KUTLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, “2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçük ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Burada birinci olan takımlarımız gruplara gitmeye hak kazandı. Gruplarda takımlarımıza başarılar dilerim dedi. Konuşmasının devamında Bu yılın sonlarına doğru teslim edilecek olan çok amaçlı spor salonunda siz sporcularımız daha iyi şartlarda antrenman yapabilecek. İlimizde yeni yeni gelişmekte olan Hentbol branşında her geçen gün sporcu sayısı artmaktadır. İlginin ilerleyen yıllarda daha da artacağı inancındayız. Bu branşa ilginin daha fazla olması için antrenörlerimiz, okullarımız ve beden eğitimi öğretmenlerimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Yeni açılacak olan çok amaçlı spor salonumuzda bu sayının giderek artacağı inancındayım dedi. Emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ