Hentbolda birincilik için kıyasıya yarıştılar

Hentbolda birincilik için kıyasıya yarıştılar

MUHİTTİN ARDAHAN BİRİNCİ

Hentbolda birincilik İçin kıyasıya yarıştılar

Okul Sporları Küçük Kız ve Küçük Erkek Hentbol müsabakaları Yenişehir Spor Salonunda gerçekleşti. Müsabakalar heyecan dolu anlara sahne oldu.

MUHİTTİN ARDAHAN BİRİNCİ

Küçük Erkeklerde Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulu birinci olurken, Kale Ortaokulu ikinci, Yenişehir Ortaokulu üçüncü, Özel Güleç ABC Ortaokulu dördüncü oldu. Küçük Kızlarda ise Kale Ortaokulu birinci, Final Ortaokulu ikinci, Karakeçili Atatürk Ortaokulu üçüncü, Yenişehir Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir hentbol sporuna ilginin her geçen gün arttığına işaret etti. Kırıkkale´nin tesis açısından önemli bir konumu bulunduğunu kaydeden Sayın Özdemir tesis açısından zengin olan ilimizde bu tür etkinliklere ilginin de her geçen gün arttığını belirtti. İl Müdürümüz Sayın Özdemir ?Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm paydaşlarımızla iletişim halindeyiz. Amacımız sporu ilimizin her alanına yaygınlaştırmak ve spor yapmak isteyen gençlerimize fırsatları sunmaktır. Okul Sporları müsabakaları da bu açıdan büyük bir işlev görmektedir. Okul Sporları Küçük Kız ve Küçük Erkek Hentbol müsabakaları çekişmeli ve heyecanlı müsabakalara sahne olmuştur. Müsabakalarımıza katılan tüm okullarımızı, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Müsabakalarımız her alanda devam edecektir´ dedi. Dereceye giren okullar daha sonra belirlenecek takvimle grup müsabakaları gerçekleşecek.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ