Hentbol ziyafeti çektiler

Hentbol ziyafeti çektiler

Hentbol il temsilciliğinin 2015 faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler Kulüpler arası Hentbol İl Birinciliği Müsabakaları Yenimahalle Spor salonunda yapıldı.

48 SPORCU KATILDI

48 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Küçük Erkekler Hentbol müsabakalarında rekabet ve heyecan üst seviyedeydi. Puanlama usulü olarak oynanan müsabakalarda Gençlik Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak namağlup olarak birinci olurken Akşemsettin İlköğretim Okulu Spor Kulübü ikinci, Merkez İlköğretim Okulu Spor Kulübü üçüncü, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Spor Kulübü dördüncü oldu.

MAÇLAR CENTİLMENCE OLDU

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü İ. Haluk Karahan; “Müsabakalarda sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Bunların yanı sıra internet ve televizyon gibi iletişim araçlarının yanlış amaçlar için kullanıldığını, toplumumuzu ve gençlerimizi gerek ahlaki gerekse sağlık yönünden olumsuz etkilendiğini bunun yerine Gençlik Merkezlerimize gelerek hem etkinliklerden hem de gezilerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini belirtti. Müsabakalara katılan kulüplerimize, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Hentbol İl Temsilcimize, hakem arkadaşlarımıza, antrenörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile müsabakalara katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ