Hentbol müsabakaları sona erdi

Hentbol müsabakaları sona erdi

2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri programında yer alan Genç Kızlar Hentbol Müsabakaları ile Yıldız Erkekler Hentbol Müsabakaları 25-27 Kasım 2013 tarihleri arasında Yenimahalle B. Çelik Spor Salonunda yapıldı.

TEK DEVRELİ LİG

Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol Müsabakalarına, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Kırıkkale Kız Meslek Lisesinin katıldı. Tek devreli lig usulüne oynanan maçlar neticesinde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 3’te 3 yaparak şampiyon olurken, ikinci Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, üçüncü Kırıkkale Kız Meslek Lisesi ve dördüncü Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi oldu.

TESİSLERİMİZ 24 SAAT HİZMETİNİZDE
Yıldız erkeklerde 2 takımın katıldığı hentbol müsabakalarında Hüseyin Özenen Orta Okulu rakibi Namık Kemal Orta Okulunu 19-8 yenerek Okul Sporları Yıldız Erkeklerde şampiyon oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada, halkımıza spor yaptırmak için tesislerin kapılarını 24 saat açık tuttuklarını belirtti. Ünlü, Delice İlçesine Sentetik Çim Sahasının yapımına başladıkları ve Yahşihan İlçesine yapılan Spor Salonunun yapımının 2013 sonu ile tamamlanacağını belirtti.

ÜCRETSİZ KURSLAR
Ünlü, sporcularımıza daha iyi hizmet verebilmek için 13 Eylül 2013 tarihinde bakım onarıma alınan Yenimahalle Spor Salonunun zemin çalışmalarının okul spor faaliyetlerine yetiştirdiklerini ve 2014 Ocak itibariyle bakım onarım çalışmalarını tamamlayacaklarını belirtti. Ünlü, Gençlik Merkezinin açmış olduğu bilgisayar, matematik, İngilizce, ebru sanatı, halk oyunları, tiyatro, mangala, bağlama, gitar ve ritim ücretsiz kurslarından bahsetti ve tüm gençlerimizin bu kurslardan yararlanmasını istedi.

ÖDÜL TÖRENİ
2012-2013 sezonunda okul spor faaliyetlerine 3323 sporcunun katıldığını belirten Ünlü, 2013-2014 sezonunda bu sayıyı arttırmak ve bundan sonraki müsabakalara daha fazla okulun katılması için beden eğitimi öğretmenleri ile kurumumuza önemli görevler düştüğünü söyledi. Ünlü konuşmasının devamında müsabakalara katılan bütün takımlara teşekkür ederken dereceye giren takımlara başarılar diledi. Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Müdürü H. Ali Okur, Milli Eğitim Şube Bahattin Kapusuz ile okul müdürleri verdi.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ