Hentbol hakemlik kursu

Hentbol hakemlik kursu

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen "Hentbol Aday Hakemlik Kursu" tamamlandı.

SINAVA TABİ TUTULDU

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Eğitim Kurulu Asbaşkanı Barbaros Yılmaz ile Merkez Hakem Eğitim Kurulu Üyesi Fedsi Çelik tarafından verilen kurs 28?30 Aralık 2012 tarihleri arasında Olimpik Yüzme Havuzu Seminer Salonunda gerçekleştirildi. 50 kişinin başvuru yaptığı kursa 32 kursiyer tam katılım sağlarken, kurs sonunda 32 kursiyer öğrendikleri bilgiler ile ilgili sınava tabi tutuldu.

YAKIN İLGİ

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Eğitim Kurulu Asbaşkanı Barbaros Yılmaz, kursun çok yararlı olduğunu, katılımcılarında başarılı bir kurs geçirdiklerini belirtti. Ayrıca böyle bir kursu Kırıkkale?de yapmaktan çok memnun olduklarını belirten Barbaros, yakın ilgilerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü?ye teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Rifat Ünlü ise kursiyerleri seminer ziyaret ederek kursiyerlere hakemliğin ne kadar önemli bir meslek olduğundan, spor karşılaşmalarının sonucu çoğunlukla, hakemlerin vereceği karara, tutum ve davranışlarına bağlı olduğunu belirtti. Ünlü, kursiyerlere burada almış olduğunuz eğitimi sahada en iyi şekilde yansıtmaları için temennide bulunarak, kursa katılan bütün hakem adaylarına başarılar diledi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ