Hemşirelik kutsal bir meslektir

Hemşirelik kutsal bir meslektir

HEMŞİRELİK, TOPLUMSAL İHTİYAÇLARDAN DOĞMUŞ BİR MESLEKTİR

Hemşirelik kutsal bir meslektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, 12 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, hemşireliğin insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu belirtti.

HEMŞİRELİK, ZOR BİR MESLEKTİR

12 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle bir açıklama yapan MHP Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, ?Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek grubu ise hemşireliktir. Hemşirelik güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir? dedi.

HEMŞİRELİK, TOPLUMSAL İHTİYAÇLARDAN DOĞMUŞ BİR MESLEKTİR

Hemşireliğin diğer mesleklerde olduğu gibi toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslek olduğunun altını çizen Göçer, ?Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister, temelinde sevgi ve saygı yatar. Bu nedenle sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret, sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşirelik Gününü kutlar, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ