Hemşireler ulvi bir görev icra ediyor

Hemşireler ulvi bir görev icra ediyor

SAĞLIK HİZMETLERİNİN VAZGEÇİLMEZLERİ

Hemşireler ulvi bir görev icra ediyor

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Boyabatlı Hemşirelerin ulvi bir görev icra ettiklerini bildirdi.

SAĞLIK HİZMETLERİNİN VAZGEÇİLMEZLERİ

Genel Sekreter Boyabatlı mesajında      "İnsan hayatının sağlıklı bir şekilde devamı ve iyi bir yaşam kalitesinin sağlanması için gayret gösteren sağlık görevlileri arasında olan hemşireler, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez elemanlarıdır? dedi.

ULVİ BİR GÖREV İCRA EDİYORLAR

 Boyabatlı mesajında şu ifadelere yer verdi ?Sağlığını kaybeden insanlarımızın yeniden sağlığına kavuşabilmeleri için yoğun çaba ve gayret gösteren hemşirelerimiz ulvi bir görev icra etmektedirler. Sağlık  hizmetlerinin sunumunda ihtiyaçlarının giderilmesinde, etkin bir rol oynayan mesleklerini büyük bir fedakârlıkla yerine getiren hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinde de ağır bir sorumluluk yüklenmektedirler. Bu vesileyle, 12 Mayıs Hemşireler günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası vesilesi ile başta hastanelerimiz de bu kutsal görevi özveri, sabır, gayret ve sevgi ile yerine getiren tüm Hemşirelerimizi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.?



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!