Hemşireler kutsal görev yapıyor

Hemşireler kutsal görev yapıyor

AĞIR SORUMLULUKLAR YÜKLENİYORLAR

Hemşireler kutsal görev yapıyor

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, ?12 Mayıs Hemşireler ve 14 Mayıs Anneler Günü´ dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Boyabatlı, ?İnsan hayatının sağlıklı bir şekilde devamı ve iyi bir yaşam kalitesinin sağlanması için sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez elemanlarıdır? dedi.

AĞIR SORUMLULUKLAR YÜKLENİYORLAR

Boyabatlı, ?Sağlığını kaybeden insanlarımızın yeniden sağlığına kavuşabilmeleri için yoğun çaba ve gayret gösteren hemşirelerimiz ulvi bir görev icra etmektedirler. Sağlık hizmetlerinin sunumunda ihtiyaçlarının giderilmesinde, etkin bir rol oynayan mesleklerini büyük bir fedakârlıkla yerine getiren hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanmasında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesinde de ağır bir sorumluluk yüklenmektedirler? şeklinde konuştu.

ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan ?Anneler Günü´ nedeniyle de açıklamalarda bulunan Boyabatlı, ?Anneleri toplumlara yön veren kutsal varlıklar olduğunu, "Cenneti anaların ayağının altına seren" onlara ?Öf´ bile denilmeyen bir anlayışı yürekten benimsenmesi gerekmektedir.?

EN KUTSAL VARLIKLARDIR

?Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşire kardeşlerimizin bu kutsal görevi özveri, sabır, gayret ve sevgi ile güzel günlerini kutlar, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere cennetin ayağının altına serildiği eli öpülesi tüm annelerimize şükran ve minnet duygularımı sunarım? ifadesinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü