Hem Radyo, Hem Kafe

Hem Radyo, Hem Kafe

Türkiye'de bir ilk olan Radyo Kafe kapılarını müşterilerine ve dinleyenlerine açtı. Günlerce süren çalışmalar sonunda, Kırıkkale manzaralı RadyoKafe ilk müşterilerini ağırladı.

NUR CAMİİ VE KALETEPE MANZARASI

İçinde Kırıkkale’nin en çok dinlenen radyosu Radyo K var. Bir tarafında Nur Camii, diğer tarafında Kaletepe manzarası var. Özel masaları, nefis yemekleri, sıcacık içecekleri ve tüm stresinizi alacak muhteşem ortamı ile RadyoKafe hizmete açıldı.  İpekçi Gold Hotel’in teras katında faaliyete geçen RadyoKafe Türkiye de bir ilki gerçekleştirdi.

YOĞUN İLGİ

İşletmeciliğini Bay Value rumuzu ile Kırıkkalelilerin gönlünde taht kuran Radyo K sahibi Kadir Kipmen ile Kırıkkale’nin genç girişimci ve işadamlarından Abdullah İpekçi’nin birlikte üstlendiği RadyoKafe, dün itibariyle hizmete açıldı. Kırıkkalelilerin yoğun bir ilgi gösterdiği ilk günde, birbirinden leziz yemekler müşterilere sunuldu.

ŞİİR ZİYAFETİ

200 kişilik kapasitesi ile özel gün ve gecelerin aranan adresi olması beklenen RadyoKafe hem leziz yemeklerin tadılabileceği hem de hoşça vakit geçirebilecek bir mekân olarak dikkat çekiyor.  Aynı anda radyodan canlı istek yapılabilecek olan RadyoKafe, gün içerisinde Kadir Kipmen’nin eşsiz sesinden çıkan şiirlerle renklenecek.

ÜNLÜ KONUKLAR

Usta aşçılar, deneyimli personel ve güler yüzlü hizmetin buluştuğu RadyoKafe de güne açık büfe kahvaltıyla başlanacak ve gece yarısına kadar sürpriz programlarla konuklar ağırlanacak. Türkiye de hem cafe hem de radyonun ilk defa bir araya geldiği bu özel mekân, ilerleyen günlerde ünlü konukları ile Kırıkkalelilerin buluşma adresi olacak. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım