Hem bayramlaştı, hem de projeleri değerlendirdi

Hem bayramlaştı, hem de projeleri değerlendirdi

TÜRKYILMAZ’DAN MAHALLELERE BAYRAM ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’DAN MAHALLELERE BAYRAM ZİYARETİ

Hem bayramlaştı, hem de projeleri değerlendirdi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Ramazan Bayramında mahalleleri tek tek gezerek hem çocuklarla bayramlaştı hem de mahallelere yapılacak projeleri yerinde değerlendirdi.

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Şerbetçioğlu ve Hakan Şansal ile birlikte mahalleleri gezerek, eksiklikleri yerinde tespit etti. Eksiklerin giderilmesi için belediyenin birim müdürlerine talimat veren Türkyılmaz, yapılacak olan projeleri yerinden değerlendirdi. Geziler sırasında evlerinde bulunan çocuklar, Türkyılmaz’ı görünce bayramlaşmak yanına geldiler. Çocukların sevincine ortak olan Türkyılmaz, bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi.

4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı dönemde mahallelerde evlerin balkonlarına çıkan vatandaşlarla bayramlaşan Türkyılmaz, bina önlerine inen çocuklarla ve 65 yaş üstü vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

TÜRKYILMAZ, SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ

Öte yandan, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması yüzünden aç kalma riski taşıyan sokak hayvanları için muhtelif yerlere mama ve yiyecek bıraktı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Ramazan Bayramında, sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmesi için Yahşihan’ın muhtelif yerlerinde oluşturulan beslenme noktalarına mama ve yiyecekler bırakan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, buralarda bulunan köpekleri kendi elleriyle besledi.

Başkan Türkyılmaz, “Belediye olarak ilçemizde bulunan 300 tane sokak hayvanını sürekli besliyoruz. Daha önce söz verdiğimiz gibi ‘Pati Köy Projemiz’ devam ediyor. Sokak hayvanlarını seven vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Biz sokağa çıkma yasağının olduğu dönemde Çevre Müdürlüğümüzdeki 6 arkadaşımız 5 bölgede sokak hayvanlarını besliyoruz” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü