Hem çalışıyorlar hem yetişiyorlar

Hem çalışıyorlar hem yetişiyorlar

BU OKULDA 125 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Hem çalışıyorlar hem yetişiyorlar 

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli´ni ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Haktankaçmaz, geleceğin turizm sektörünün elemanlarını buradan yetişeceğini söyledi.

ZİYARETE BÜROKRATLAR DA KATILDI

Ziyarette, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´da hazır bulundu. Uygulama Oteli´ndeki kahvaltılı toplantıda, Kırıkkale Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Temizgül tarafından brifing sunuldu.

125 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Brifingde, 2015 yılı Eylül ayında hizmete açılan Okul ve Pansiyon binasının, 120 kişilik erkek öğrenci pansiyonu, 60 kişilik kız öğrenci pansiyonu, 12 adet derslik, 2 adet mutfak atölyesi, servis atölyesi, bilgisayarlı sınıf, kütüphane, öğrenci yemekhanesi ve pansiyon yemekhanesinden oluştuğu, okulda Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı olmak üzere iki alan bulunduğu ve bu alanlarda halen 125 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü, Uygulama Oteli´nde de 30 Oda, 100 kişilik konferans salonu ve 120 kişilik restoran bulunduğu ifade edildi.

OKULDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Brifing sonrası, Uygulama Oteli´nin odalarını, toplantı salonunu ve diğer bölümlerini gezen Vali Haktankaçmaz, Uygulama Otelinin çevre düzeninin yapılarak, en kısa sürede hizmete açılması talimatını verdi. Vali Haktankaçmaz, Uygulama Oteli´ni ziyaretinin ardından Erkek Öğrenci Pansiyonunda da incelemelerde bulundu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti