Hedeflerimizi tutturduk

Hedeflerimizi tutturduk

KIRIKKALE SAĞLIK ALANINDA ŞANSLI İLLER ARASINDA

KIRIKKALE SAĞLIK ALANINDA ŞANSLI İLLER ARASINDA

Hedeflerimizi tutturduk

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı göreve geldiği günden bu yana projelerinin tümünü hayata geçirdiklerini söyledi. Boyabatlı ?Allah´ın izniyle hedeflerimizi hep tutturduk? dedi. Boyabatlı Kırıkkale´nin sağlık alanında şanslı olduğunu da söyledi. 

PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kırıkkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı gazetemizi ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ ile görüşen Boyabatlı öncelikle ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu söyledi. Boyabatlı çalışmalar hakkında ise iki yıllık süreçte önemli projelere imza attıklarını belirterek ?Allaha şükürler olsun ki koyduğumuz tüm hedefleri tutturduk? dedi.

KIRIKKALE SAĞLIKTA ŞANSLI İLLER ARASINDA

Kırıkkale´nin sağlık alanında şanslı iller arasında olduğunu belirten Boyabatlı öncelikle Yüksek İhtisas Hastanesi gibi bir Hastaneye sahip olmanın ayrıcalığını Kırıkkalelilerin yaşadığını kaydetti. Bu anlamda Kırıkkale´nin tüm çevre illerden hasta aldığını bununda övünülmesi gereken bir husus olduğunu söyledi. Geçtiğimiz gün Irak´tan getirilen bir hastanın burada tedavi edildiğini de ifade etti.

TÜRKİYE´NİN EN RAHAT HASTANESİ BİZDE

Yeni hastane ile birlikte sağlık hizmetlerinde daha geniş hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Boyabatlı, ?Göreve geldiğimiz günden itibaren yeni bölümler açtık. Üç ayrı poliklinik hizmetlerimizi de vatandaşlarımıza sunduk. Şuan Türkiye´de poliklinik hizmetlerinin en rahat şekilde verildiği yerlerden birisiyiz. Diğer illerin hastanelerinde bu kadar geniş poliklinik imkânı bulunmuyor. Ayakta muayene sayımız normalin çok üstünde? diye konuştu.

ACİL SERVİSİ YENİDEN DÜZENLEYECEĞİZ

Bütün imkânlarını kullanarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade eden Boyabatlı, Acil Servis bölümü hakkında çalışma gerçekleştireceklerini söyledi. Fiziki yapısını yeniden düzenleyeceklerini anlatan Boyabatlı, ?Vatandaşlarımız buraya geldiği zaman labirent şeklinde bir olguyla karşı karşıya kalıyor. Giriş ile çıkışı ayırmak suretiyle burasının daha kullanışlı hale getirmeyi düşünüyoruz? dedi.

BORÇ YÜKÜNÜ TAMAMEN ORTADAN KALDIRDIK

Öteden beri kamu hastanelerinin borç yükü altında istenilen hizmeti veremediği algısının sürekli var olduğunu belirten Boyabatlı, ?Bizim şuanda ciromuz kadar borcumuz bulunuyor. Geçmiş yıllarda oluşan bor yükünden büyük gayret sarf ederek kurtulmuş olduk. Başarılı çalışmalarımız daha da devam edecek. Sağlık alanında en güzel hizmeti sunmak için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz? şeklinde konuştu.

MERKEZDEKİ HASTANENİN DURUMU NETLEŞECEK

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´nin taşınması ve eski devlet hastanesinin durumu konusunda konuşan Boyabatlı Devlet Hastanesinin merkezde veya merkeze yakın bir bilgede hizmete devam edeceğini bunun için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Boyabatlı ?Bahçelievler, Karşıyaka, Yuva Mahallesi gibi bölgelerimizde yaşayan vatandaşlarımız için bu kurumun taşınması esnasında diş dışında farklı poliklinikler getirmeyi planlıyoruz. Çünkü bu hastanemiz taşındığı zaman vatandaşlarımızın araç konusunda sıkıntı yaşamasını istemiyorum? dedi.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!