HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2020 yılı faaliyet değerlendirmesinin ve 2021 yılı planlamasının yapıldığı değerlendirme toplantısı, İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ve İlçe Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı da; Şube ve İlçe Müdürlüklerinin faaliyet sunuları, 2020 yılı Eylem Planı konuları, Anahtar Performans Göstergeleri değerlendirmeleri, DİTAP Dijital Tarım Pazarı yaygınlaştırma çalışmaları, kuraklığa yönelik alınacak tedbirler ve İlçe/Şube Müdürlüklerinin talep ve önerileri, 2021 yılı için planlanan projeler gibi birçok başlık ele alındı.

Toplantı sonrasında bir değerlendirme yapan İl Müdürü Sırrı Yılmaz “2020 yılında yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızı ele aldığımız ve 2021 yılı planlamaları için değerlendirme yaptığımız toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımız ile hem kendi performansımızı değerlendiriyor hem de hedeflerimize yönelik faaliyetlerimizi planlıyoruz. İlimiz tarımı için hedeflerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ