Hedefimiz memlekete hizmet

Hedefimiz memlekete hizmet

AK PARTİ`DEN ÇERİKLİ`DE MİTİNG...

Hedefimiz memlekete hizmet

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Çerikli'de düzenlenen mitinge katıldı. Mitingde konuşan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk Bizim niyetimiz halis, hesabımız yok, hedefimiz var. Hedefimiz memleketimize hizmet edebilmek, hizmet için hangi yoldan gidilecekse, biz o yola talibiz” diye konuştu.

MİTİNGE KATILDILAR

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, İl Başkanı Mürsel Akçay birlikte Çerikli'de düzenlenen belde mitingine katıldılar. Mitingde Ak Parti Milletvekillerine gösterilen ilgi adayların yüzünü güldürdü. Mitingde vatandaşlara hitap eden Ak Partili aday Abdullah Öztürk Kardeşlerim, bizim niyetimiz halis, hesabımız yok, hedefimiz var. Hedefimiz memleketimize hizmet edebilmek, hizmet için hangi yoldan gidilecekse, biz o yola talibiz. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, Siyasetimizin ana gayesi Allah`ın rızası Milletimizin duasını kazanmaktır. Siz hemşerilerimin gözünün içine bakarak derdiyle dertleşmek, derdine çözümler üretmek bizim asli görevimiz olacaktır. Eğer siyaseti insana hizmet yolunda icra edebilirsek biz bu işi başarmışız demektir. Allah bizi insanlara hizmet edeceğimiz bu yolda muvaffak ve daim eylesin” ifadesini kullandı.

TABAN SİYASETİ YAPACAĞIZ

Öztürk Bizim siyaset anlayışımızın ana gayesi Allah`ın rızası sizlerin duasıdır. Şımarıklık, kibir ve nemelazımcılık bizim işimiz olmayacak. Asla kibirli olmadık, olmayacağız. Hep ve her an sizinle olacağız. Taban siyaseti yapacağız. Tevazu bizim her daim dün olduğu gibi yarında düsturumuz olacaktır. Bizim siyasi anlayışımızda, Siyaset iyi insan olma sanatıdır. Siyaset iyi insan olmanın adıdır. Önce insan merkezli, merhamet merkezli, sevgi ve hoşgörü merkezli yepyeni bir siyasi anlayışıyla hareket edeceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız