Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz

Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz

KIRIKKALESPOR ŞAMPİYON OLACAK

Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, takımının ikinci yarı çalışmaları ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Karakuş, bazı kişi ve kişilerce Türk Metal Kırıkkalespor´un şampiyonluğuna takoz konmak istendiğini belirtti. Karakuş, ?Kim ne yaparsa yapsın bizler hedefimize inanarak ilerliyoruz? dedi.

FORVET TAKVİYESİ İSTİYORUZ

Türk Metal Kırıkkalespor ikinci yarı çalışmaları için kendi tesislerinde kampa girerek çalışmalarına başlarken bir taraftan da yönetim kurulu takımı takviye etmek ve eksiklikleri gidermek için çaba sarf ederken grubumuzda bulunan Altındağ Belediyespor´dan forvet oyuncuları Ufuk ve Arif´in ikinci yarıda kırmızı-lacivertli formayı giymek istemelerine rağmen yönetim kurulunun aldığı kararla hiçbir futbolcularının 6 grupta oynamasına izin vermemeleri tepkiyle karşılandı.

BUNLARI ENGELLEMEK İSTİYORLAR

Başkan Metin Karakuş, bazı kişi ve kişilerce Türk Metal Kırıkkalespor´un şampiyonluğuna takoz konmak istendiğini belirterek ?Ufuk ve Arif ikinci yarıda bizim takımın formalarını giymek istiyorlar. Kendileri ile yaptığımız görüşmelerde anlaşma sağlanmasına rağmen Altındağ yöneticilerinin almış olduğu karar yanlış. Bu konuda Milletvekillerimiz girişimlerini sürdürüyor. Kısa zamanda durumları belli olacak.?

YEDEK PLANIMIZ VAR

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Karakuş ?Bu futbolcularımızın alınması konusunda girişimlerimiz sürerken ikinci bir B planımız hazır şu anda üç futbolcu ile görüşme halindeyiz ve kısa zamanda Kırıkkale ye gelmeleri söz konusu iki forvet ve iki orta saha futbolcusunu kadromuza dahil etmek istiyoruz.  Şampiyonluk da ezeli rakibimiz kadrosuna 150´şerden 300 bin TL ye Kayserispor ve Fenerbahçe´nin alt yapısından yetişen futbolcuları dâhil etti. Biz ise bu parayı vermemiz söz konusu olamaz ama takımımıza katkı yapacak futbolcuları almak en büyük dileğimiz? ifadesinde bulundu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ