Hedefimiz eğitimde kaliteyi daha da artırmak

Hedefimiz eğitimde kaliteyi daha da artırmak

Başaran 2021-2022 eğitim öğretim ilk döneminin kapanmasının ardından eğitim öğretime ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Özel Başaran Koleji kurucusu Onur Başaran eğitim öğretim ilk döneminin kapanmasının ardından eğitim-öğretime ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Başaran, eğitimde markalaşmanın, niteliğin ve güvenin önemine vurgu yaparken yeni eğitim öğretim döneminde şimdiden kayıt kapatma durumuna geldiklerini belirtti.  

Başaran, eğitim dönemine ilişkin şunları söyledi ‘Kırıkkale’de eğitimin lokomotifi durumunda olan okulumuz bu yılda başarılı ve sorunsuz bir ilk yarıyıl geçirmiştir. Bu süreçte tüm enerjimizi daha önceden olduğu gibi öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması ve başarı seviyelerini daha yukarılara taşımaları için harcadık. Geçirdiğimiz dönem itibariyle aldığımız akademik, sportif ve sosyal tüm başarılar bunu bir kez daha doğrulamış oluyor.’‘Şimdiden kayıt kapama durumuna geldik’‘Geçmişten gelen eğitim tecrübemizden beslendiğimiz ve bunu Başaran Koleji adıyla taçlandırdığımız okulumuz bu yıl 5. eğitim-öğretim yılını doldurmaktadır. Bu zaman diliminde bünyemize eklediğimiz yeni eğitim kurumları ile gücümüz katlanmıştır.

Başaran Koleji olarak her zaman tüm çalışmalarımızı öğrencilerimizin hayalleri ve hedefleri için yaptık. Tüm enerjimizi onların hedeflerine ulaşabilmesi adına harcadık. Yapılan çalışmalarda gösterilen özeni velilerimiz ve öğrencilerimiz karşılıksız bırakmadı. İçinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılı itibariyle tüm kısımlarda kayıtlarımız dolmuştur. Bunun yanında, kayıtlarımız dolmuş olmasına rağmen tüm kısımlarda kayıt başvuruları hala devam etmektedir. Fakat resmi kontenjanlarımızın dolması nedeni ile üzülerek bu başvuruları geri çevirmek durumundayız. Şu hususu önemle belirtmek isteriz; yaşadığımız bu gurur verici durum sonucu yeni kayıt döneminde bazı kararlar almak zorundayız.

Bu bağlamda yeni kayıt döneminde okulumuza başlangıç grupları olan; anaokulu, 1, 5 ve 9. sınıf öğrencilerimiz kabul edilecektir. Bunun dışındaki gruplarda okulumuz öğrencileri üst grupları dolduracağı için kayıt kabulü zorlaşacaktır. ‘‘Tüm program ve projelerimizi eğitimin niteliğini artırmak için yapıyoruz’Okulumuz açıldığından beri yapmış olduğumuz plan programlar, eğitim disiplinimiz, öğrenci kabul ve yönetimimiz kurumsal duruşumuzun bir yansımasıdır. Özellikle eğimin ticari sektör haline gelmesinden sonra bir anlayış haline gelmiş olan arsa ve bina yatırımları, ticaret odaklı girişimler Başaran Koleji eğitim anlayışıyla bağdaşmamaktadır. Kurum olarak yaptığımız tüm yatırımlar sermaye ve mali yapımızı yükseltmek yerine eğitimin niteliğini artırmak ve çıtayı daha yukarılara çıkarma amacını taşımaktadır. Bu nedenle şu konuyu özellikle vurgulamak isterim eğitimde marka değeriniz arsa değerinizden daha önemlidir. Ve Başaran Koleji markası şehrin tüm arsa bina değerlerini geride bırakmış bir markadır. Bu vesileyle okulumuza ilgi gösteren ve bizi destekleyen herkese teşekkürü borç biliriz. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız