Hedefimiz, daha yeşil bir Yahşihan

Hedefimiz, daha yeşil bir Yahşihan

TÜRKYILMAZ, ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUYLA BİRLİKTE, CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YILINA ATFEN 2023 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

TÜRKYILMAZ, ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUYLA BİRLİKTE, CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YILINA ATFEN 2023 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Hedefimiz, daha yeşil bir Yahşihan

Yahşihan´da Osman Türkyılmaz´ın desteğiyle, Ultraslan Taraftar Grubu tarafından düzenlenen bir organizasyonla 2023 fidan toprakla buluştu.

KARINCA MİSALİ BİR FAALİYET

Yahşihan İlçe Mezarlığı karşısındaki boş tepelere dikilen 2023 fidanın Yahşihan´ın daha yeşil, daha yaşanabilir bir görünüme kavuşması için karınca misali bir faaliyet olduğunu belirten Osman Türkyılmaz, ?Sevgili Peygamberimiz, ?Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin´ buyurmuştur. Bizler de Cuma Namazı çıkışı Kırıkkale Üniversitesi Galatasaray Ultra Aslan taraftar topluluğuyla birlikte 2023 çam fidanını toprakla buluşturduk. Böyle bir faaliyetin gerçekleştirilebilmesi için bizlere talepte bulunan gençlere ilçemiz adına sonsuz teşekkür ederim? dedi.

HERKESİN DİKİLİ BİR AĞACI OLSUN

Törende yaptığı konuşmada ağaç ve ormanın önemine değinen Osman Türkyılmaz, ağaç ve orman sevgisinin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi gerektiğini belirterek, böylece daha sonraki nesillere güzel bir gelecek bırakılacağını söyledi. Türkyılmaz, ?Ağaç ve orman sevgisi başta çocuklarımız olmak üzere toplumun tüm kesimlerine benimsetilmelidir. Ağaç dikerek çocuklarımıza bugünden daha güzel bir gelecek bıraktığımıza inanıyoruz. Bugün burada bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. Gelecekte bu fidanlar yeşerdikçe gençlerimiz, buralarda daha güzel vakitler geçirecek. Bu program kapsamında bütün gençlerimizi ve vatandaşlarımızı fidan dikmeye çağırıyorum. Böylece herkesin dikili bir ağacı olsun? diye konuştu.

HAK, HUKUK, ADALET?

Fidan sayısını belirlerken Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına atfen 2023 sayısını tercih ettiklerini ifade eden Osman Türkyılmaz, ?Herkes kendi evinin önünü temizlerse kirli sokak kalmaz. Herkes kendi evinin önüne bir fidan dikerse dünya yemyeşil bir cennet dönüşür. Biz de bu amaçla her güzel çalışmayı önce kendi evimizin önünden, Yahşihan´dan başlatmayı uygun gördük. Temizlikse de ilk Yahşihan, yeşillikse de ilk Yahşihan´dan başlatmalıyız. Burası bizim evimiz ve evimizin önünü tertemiz ve yemyeşil bir cennete dönüştürmek istiyoruz. Diğer taraftar grupları ve birçok üniversiteli gencimiz benzer faaliyetler için her gün bizlere taleplerde bulunuyorlar. Bu durum bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Yaptığımız çalışma bir ilkti. İnşallah en kısa zamanda çok farklı faaliyetlerle Yahşihan´ımıza hizmetlerimizi artıracak ve Yahşihan´ımızın özlemini duyduğu ?Hak, Hukuk, Adalet´ çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz? ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü