?Hedefim Avrupa´ya açılmak?

?Hedefim Avrupa´ya açılmak?

BİRÇOK İLDE ÇEKİMLER GERÇEKLEŞTİREN VE MEDYANIN İLGİSİNİ ÇEKTİ...

BİRÇOK İLDE ÇEKİMLER GERÇEKLEŞTİREN VE MEDYANIN İLGİSİNİ ÇEKEN DALDALOĞLU:

?Hedefim Avrupa´ya açılmak?

Fotoğrafçılık sektöründe bir ekol olan Stüdyo Melike sahibi Mustafa Daldaloğlu, yaptığı çekimlerle Kırıkkale´nin ismini diğer illere duyuruyor.

Fotoğrafçılık denince ilk akla gelenlerden Mustafa Daldaloğlu, Kırıkkale´nin yanında 81 vilayette çekimler yapıyor. Özel davetler ile diğer şehirlere giden Mustafa Daldaloğlu, burada çektiği fotoğraflarla ayrıcalığını fark ettiriyor. Fotoğrafçılık özel bir sanat diyen Daldaloğlu, her işte olduğu gibi işini sevenin ve âşık olanın yükseleceğini söylüyor.

KUSURSUZ DÜĞÜN´DE KIRIKKALE RÜZGÂRI ESTİRDİ

Kırıkkale´nin ünlü modacısı Yurdanur Moda´nın sahibi Yurdanur Duman ile ATV´de yayınlanan ?Kusursuz Düğün? programına katıldıklarını açıklayan Mustafa Daldaloğlu,  Hedefim Avrupa´ya açılmak. İlkokul yıllarından başladığı fotoğraf sevgimi ilimizde ?Stüdyo Melike? olarak hizmet fotoğrafçılığı, özel dış mekân sanatsal çekimleri 5 yıldır sürdürmektedir. Dört yılda 3 seminer ve belge alarak eğitimimi güçlendirdim.  En son çıkan teknolojik cihazlarla hizmet vermeyi seviyorum.  Kırıkkale dışında hemen hemen tüm illerde çekim yapıyorum? diye konuştu.

FOTOĞRAF BİR TUTKUDUR

Daldaloğlu, ?Fotoğraflarım için "yaşamın küçük bir aralığından gördüklerimi" paylaşmaya çalıştığımı söylerim. Benim için gerçekten küçük bir aralıktır bu ve o aralıktan neleri görebildiysem onları "an" a sığdırmaya çabalarım.  Ben her deklanşöre basarken onun keyfini çıkarıyorum. Fotoğraf çekmek için maddi manevi çok emek veriyorum. Fotoğrafçının en zorlandığı konulardan biri de ekipmanlardır. Bir makine alım demekle iş bitmiyor yeni başlıyor. Fotoğraf çantanızda üç farklı lens olmadan fotoğraf çekmeye çıkarsanız istediğiniz sonucu almanız çok zor olacaktır? dedi.

FOTOĞRAF HER ŞEYİ ANLATTIR

Daldaloğlu, ?Fotoğrafın dili o fotoğrafta anlatılan, gösterilen ya da anlatılmak, gösterilmek istenendir. O fotoğrafın konuştuğunu, söylediğini dinlemek ve duymaktır, okumaktır giderek. Bir dili açılandıran, bir dilin ifade sınırlarını belirleyen tekniği, araç gereçleridir. Sanatın alt dilleri birbirleri ile kesişen kümeler yaratırlar. Birinin sağladığı özgürlüğü, bir diğeri başka bir olanağı ile sağlar. Fotoğrafta bu dil bir fotoğraf makinesi ile yaratılır, saptanır. Diyaframın açıklığı, hangi ışıkta hangi filmin seçildiği, seçilen objektif, flaş, üçayak (tripod) kullanılıp kullanılmadığı işin önemli bir teknik kısmına karşılık gelir? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü