Hedef mutlak 3 puan

Hedef mutlak 3 puan

32. Haftaya girilen TFF 3. Lig 1. Grup?ta temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, çok önemli bir karşılaşmaya daha çıkıyor. Mutlak 3 puan hedefi ile Menemen Belediyespor maçına çıkacak olan Kırıkkalespor, maça kitlenmiş durumda. Teknik patron Harun Aydoslu, Meneme

OFANSİF ÇALIŞTILAR
Cumartesi günü Başpınar Stadyumu?nda oynanacak Kırıkkalespor - Menemen belediyespor karşılaşmasını Adem Sarıtaş, Özer Velioğlu ve Mehmet Ekmekyermez hakem üçlüsü yönetecek. Menemen Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalespor, dün taktik çalıştı. Kırıkkalespor daha çok ofansif anlamda çalışmalar yaptı. Gol yollarında defansın açıkları üzerinde duran oyuncular, kanat varyasyonları denedi. Kampa giren Kırıkkalespor, bugün hazırlıklarını tamamlayacak.
 
RAKİPTE FORM DÜŞÜKLÜĞÜ VAR
Teknik Direktör Harun Aydoslu, sakatlıkların kadro da sıkıntılara sebep olduğunu söyledi. Elazığ Belediye maçından puan almaları gerektiğini ancak şansın yanlarında olmadığını dile getiren Aydoslu, onun dışında son haftalarda alınan sonuçların sevindirici olduğunu kaydetti. Menemen Belediyespor?un iyi bir ekip olduğuna işaret eden Aydoslu, rakibin form düşüklüğünün kendilerine yarayacağını söyledi. Son maçlardaki mücadelede takımın ciddi manada form tuttuğunu anlatan Aydoslu, futbolcularını bu formunu Menemen Belediye karşısında da göstereceğine inandığını söyledi.
 
MUHTEMEL 11
Tayfun, Erkan, Ramazan, Hasan, Samet Türkmen, Maksut, Mustafa, Bahri, Samet Çalışkan,
Murat, Biray
 
HAFTANIN MAÇLARI
Hacettepe v Kastamonuspor
Belediye Vanspor v Gebzespor
Beşikdüzüspor v Gümüşhanespor
Diyarbakır Bld. v Ümraniye
İnegölspor v Sandıklı Belediyespor
Keçiören Sportif v Lüleburgazspor
MKE Kırıkkale v Menemen Bld.
Manavgat Evrenseki v Elazığ Belediyespor
Bayrampaşaspor v A.Sebatspor


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ