Hedef iyi futbol, net galibiyet

Hedef iyi futbol, net galibiyet

GÖZLER HAFTANIN MAÇLARINDA

GÖZLER HAFTANIN MAÇLARINDA

Hedef iyi futbol, net galibiyet

Anadolu Kırıkkalespor Antrenörü Nihat Baran ?Hedefimiz liderliğimizi devam ettirmek arzusu ile birlikte rakibimiz Sincan Belediye önünde vereceğimiz sınavda iyi futbol ve galibiyet hedefimiz olacaktır. Lider olmamız nedeni ile tüm rakiplerimizin bize karşı vereceği savaşı tahmin ediyoruz? dedi.

SİNCAN DEPLASMANINA GİDİYORUZ

BÖLGESEL, Deplasmanlı ligin 6 grubunda yer alan temsilcilerimiz Anadolu Kırıkkalespor deplasmanda Sincan Belediyespor ile MKE Kırıkkalespor ise hafta sonunda sahasında Keçiören Bağlum ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken her iki takımın Antrenörleri Nihat Baran ile Fuat Gürçay, yaptıkları açıklamada en büyük arzularının haftayı üç puanla kapatmak olduğunu söylediler.

ARZUMUZ LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK

Sincan Belediyespor ile Anadolu Kırıkkalespor´un deplasmanda oynayacağı lig maçı için Antrenör Nihat Baran ?Takım olarak Allah nazardan saklasın bize güvenenleri sahada mahcup etmemek için şimdiye kadar oynadığımız maçlarda gösterdik. En büyük arzumuz bunu ligin sonuna kadar taşıyarak geçen yıl geldiğimiz yere dönmek ana hedefimiz olacaktır. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız rakibimizin gücünü biliyoruz ve gereken tedbirleri alarak arzumuz en azından puan ve puanlar dönmek için olacaktır.?

KONUŞMAK İÇİN HENÜZ ERKEN

Antrenör Baran ?Şampiyonluk güzel bir şey önce hedefimiz gruptan çıkmak ve beşinci grubun lideri ile tarafsız sahada oynayacağız şu anda birinci planda kendi grubumuzdan başarı ile çıkmayı hedefliyoruz. Bu konuda tedbirli olarak tüm maçlarımızı ona göre oynayacağız ve Anadolu Kırıkkalespor olarak Yönetici, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar olarak birlik ve beraberliğimizi bozmadan hedefe gitmenin planlarını yapıyoruz.?

FOTO-HABER: Erhan Gögem



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ