Hedef, dünya ölçülerinde bir Teknokent olmak

Hedef, dünya ölçülerinde bir Teknokent olmak

BU PROJELER ÜLKEMİZE DÖVİZ GİRİŞİ SAĞLAYACAK

Hedef, dünya ölçülerinde bir Teknokent olmak

KÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Hakem Heyeti değerlendirme toplantısı Teknoparkta yapıldı. Toplantıda Ar-Ge tasarım projesi üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

TEKNOPARKTA BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Hakem Heyeti Prof. Dr. Recep Çalın, Doç. Dr. Orhan Doğan ve Yrd. Doç. Dr. Battal Doğan, Bilim ve Sanayi İl Müdürü Okan Şahin ve EKO-PAN Akustik Ahşap ve Yapı Sist. San. Tic. Ltd. Şti. yetkililerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Teknoparkta yapıldı.

AR-GE KAPSAMINDA KABUL EDİLEN PROJELER

Toplantıda Ar-Ge kapsamında kabul edilen projeler konuşuldu.  Bu projelerin kabul edilmesiyle birlikte Üniversitemiz Teknoparkında yer alan EKO-PAN firması, İstanbul 3. Havalimanı birinci faz ve Rusya Rostov-On-Don Yuzhny Greenfield Havalimanı asma tavanında akustik, yangın, deprem çözüm tasarımları ve prototip geliştirme çalışmalarına başlamış olacak ve bu sayede Teknoparkımızın yurtdışına açılması sağlanacak.

BU PROJELER ÜLKEMİZE DÖVİZ GİRİŞİ SAĞLAYACAK

Değerlendirme toplantısı sonrası bilgi veren Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Battal Doğan, ?Projeler sonucunda ilimizde yer alan bir firma uluslararası alanda önemli olan havaalanlarında teknik bilgi ve birikimini geliştirecektir. Bu projeler ülkemize döviz girişi sağlayacaktır.  Vizyonumuz gereği  Eko-Pan gibi birçok uluslararası firmayı Teknokent bünyesine katmayı ve bu doğrultuda hem ulusal hem de uluslararası düzeyde iddialı bir Teknokent olmayı hedefliyoruz? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu