Hedef bir milyon üyeye ulaşmak

Hedef bir milyon üyeye ulaşmak

"HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Hedef bir milyon üyeye ulaşmak

Ulaştırma Memur-Sen Kırıkkale Şubesi tarafından Hoca Paşa Restaurant´ta ?Genişletilmiş İl Divan Toplantısı´ düzenlendi. ?Hedef 1 Milyon Üye´ toplantısında sendika hakkında bilgi veren Genel Başkan Can Cankesen, iş güvencesi, rotasyon gibi konular hakkında açıklamalarda bulundu.

7/24

Türkiye´nin en büyük konfederasyonunun Memur Sen olduğunu belirten Cankesen, ?2011 yılında göreve geldik. Göreve geldiğimizde sloganımızı ?Hizmet ve Hürmete Talibiz´ olarak belirledik. Elimizden geldiği kadar 7/24 hizmet etmeye çalışıyoruz. Ankara´da oturmaktan ziyade il il gezerek arkadaşlarımızla bire bir görüş alış verişinde bulunuyoruz. Ulaştırma Memur-Sen olarak 81 ilimizin 72 tanesinde örgütlüyüz. İllerimiz her geçen gün artıyor.?

HİZMET İÇİN BURADAYIZ

Ulaştırma Memur-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yakup Yazar ise, ?Hizmete ve hürmete talibiz diyerek göreve gelen sayın genel başkanımız, sendikacılık nedir, ne değildir diyerek Ankara ile taşra arasında gönül bağı kurmuştur. Kurulan bu gönül bağı ve kararlı duruş neticesinde Ulaştırma Memur-Sen yetkili sendika kulvarında birinci sıraya yerleşerek bugüne kadar üyelerimiz için birçok kazanımlar elde edilmesini sağlamıştır.?

SIKINTI YOK

Şube Başkanı Yazar, ?Sendikacılığın sadece Ankara´da yapılmadığını düşünen Sayın Genel Başkanımız siz değerli üyelerimizin dilek ve temennilerini dinlemek üzere bizlerle bir araya gelmiştir. Ulaştırma Memur-Sen var sıkıntı yok? dedi. Yapılan konuşmaların ardından Ulaştırma Memur-Sen üyeleri istek ve taleplerini Genel Başkan Cankesen´e iletti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ