HDP´li Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulundu

HDP´li Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulundu

"CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDİYOR"

HDP´li Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulundu

Kırıkkale´nin Gündoğdu Mahallesinde yaşayan emekli bir vatandaş, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında halkı sokağa dökmek amacıyla kışkırtıcılık yaptığı ve mevcut Cumhurbaşkanına alenen hakaret ettiği gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu.

BÖLÜCÜLÜK KIŞKIRTICILIK YAPIYOR

Geçtiğimiz günlerde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş´ın miting ve televizyon konuşmalarında sürekli halkı sokağa dökmek için kışkırtıcı sözleri ve Cumhurbaşkanına alenen hakaret ettiği gerekçesi ile Gündoğdu Mahallesinde yaşayan 65 yaşındaki emekli Yusuf Şener isimli vatandaş, Kırıkkale Adliyesine giderek şahsi olarak suç duyurusunda bulundu. Şener dilekçesinde Demirtaş´ın dokunulmazlığının kaldırılmasını ve Yüce Divan´da yargılanmasını talep etti. Şener, ?Televizyon haberlerinde ve mitinglerde ?Artık yeter´ dedirten cinsten açıklamaları ile Demirtaş´ı izliyoruz. Kendileri, ?Özerklik, Kürdistan´ gibi sözler kullanarak sürekli halkı sokağa dökmeye çalışıyor. Savaştığını söylüyor. Bayrağımıza ülkemize söz ediyor, olup bitenler bana ağır geliyor Cumhurbaşkanımıza aleni hakaret ediyor bunlardan büyük üzüntü duyuyorum Şöyle bir düşündüm de bu vatan için canlarını hiçe sayarak on binlerce şehidimiz var iken biz neden sessiz kalalım? dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDİYOR

"Demirtaş´ın dokunulmazlığının kaldırılmasını talep ettim" diyen Şener, ?Atalarımız demiş ya ?Söz uçar yazı kalır´ diye. Elbet bir gün bunların da dokunulmazlık zırhları da son bulacak. İşte o zaman eli kanlı terör örgütünün maşası konumunda bulunan herkesten bu ülke insanı hesap soracak. Bu anlayışla ben de Demirtaş hakkında Gebze Kırıkkale Adliyesine giderek dokunulmazlığının kaldırılmasına ve yaptığı bölücü ve kışkırtıcı sözlerinden dolayı hakkında suç duyurusunda bulundum? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız