Hayvan ve doğaya olan sevgilerini, İngilizce`yle anlattılar

Hayvan ve doğaya olan sevgilerini, İngilizce`yle anlattılar

Kırıkkale Özel Sakarya Koleji, hayvanlara ve doğaya olan saygıyı çok farklı bir projeyle dile getirildi. Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştiren Kolej, öğrencilerin besledikleri evcil hayvan türlerini İngilizce anlatmalarını sağladılar. Kolej, öğrencilerin

ÖDÜL VERİLDİ

Jürinin seçmekte zorlandığı birbirinden renkli ve çekişmeli geçen yarışmada öğrencilerin evcil hayvanlarını kendi İngilizce seviyelerine göre anlatmaları katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Yarışmanın sonunda ise dereceye giren öğrencilere madalya ve para ödülü takdim edildi.

KALİTELİ EĞİTİM

Amaçlarının öğrencilere kaliteli bir dil eğitiminin yanı sıra doğaya ve hayvana saygı değerlerini harmanlayarak sunmak olduğunu dile getiren Okul Müdürü İlhami Arıkan, Kırıkkale’de ilk kez yapılan projeyi şu şekilde özetledi: “Bizim esas amacımız, öğrencilerimizin insana saygı duymanın yanı sıra içinde var olunduğumuz ve her daim muhtaç olduğumuz doğaya ile hayvanlara saygı temasını aktarmaktır. İngilizce zümremizin organize ettiği bu proje, öğrencilerin İngilizce konuşma becerilerini değerlerimiz kapsamında sunma ve onlara yaparak yaşayarak öğrenme imkânını sunmaktadır. Amacımız her branşta olduğu gibi İngilizcenin de eğlenerek kalıcılığını arttırmaktır.”



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti