Hayvan dostu vatandaşlar

Hayvan dostu vatandaşlar

Soğuk havaların gittikçe etkisini gösterdiği Kırıkkale'de kuşların yem bulmasını zorlaştırıyor. Duyarlı vatandaşlar kuşlara sahip çıkarak, onlara yem vermeye devam ediyor.

YEM BULAMIYORLAR

Hüseyin Kâhya Parkı’nda toplanan kuşlara gün içerisinde bazı vatandaşların yem vererek kuşları beslediği gözleniyor. Şehir merkezinin ara sokaklarında da bu görüntüye rastlamak mümkün. 

YÜZLERCE KUŞ KENDİSİNİ KARŞILIYOR

Kırıkkaleli olduğunu ve doğuda bir ilde memurluk yaptığını açıklayan Murat Doğan,  memleketine izinli geldiğini belirterek, “Malum, kış mevsimi bugünlerde sert geçiyor. Hüseyin Kâhya Parkında bulunan güvercinlere insanların yem attığını gördüm. Bende bunun üzerine her gün gelerek güvercinlere yem atmaya başladım. İzin süresince buna devam edeceğim. Burada yüzlerce güvercin besleniyor. Bu kuşlar soğuk havalarda aç kalıyorlar. Ben elimden geldiğince onlara yem verip doyurmaya çalışıyorum” dedi.

AÇ KALMALARINI ENGELLİYORUM

Her gün kuşlara buğday vererek onların aç kalmalarının önüne geçmek istediğini söyleyen Ali Aslan ise, ‘‘Her gün kuşlara yem veriyorum. Yüzlerce güvercin gelip verdiğim buğdayı yiyorlar. Her gün sabah işe gelir gelmez aldığım buğdayı kuşlara veriyorum. Maddi olarak zor durumda kaldığım zamanlar oluyor. Gördüğünüz gibi kuşlar soğuktan yem bulamayıp aç kalıyor. Ben tüm vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını ve kuşlara yem vermelerini istiyorum” diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü