HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN UZAKTAN EĞİTİME DESTEK

Kırıkkaleli hemşehrimiz Hayır Seven İş İnsanı Recep Uzelli tarafından Kırıkkale Belediyesi desteği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere bağışladığı tabletleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teslim etti.

Kırıkkale’de eğiteme verdiği destekle tanınan Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Recep Uzelli, uzaktan eğitime katılamayan öğrencilere destek geldi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret eden İş İnsanı Recep Uzelli, uzaktan eğitime katılamayan öğrencilere ulaştırılmak üzere bağışladığı tabletleri teslim etti.

Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Hayır sever iş insanı Recep Uzelli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Geçmişten bu tarafa Kırıkkale’de eğitime her zaman destek verdik. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde öğrencilerimizin özellikle maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin desteğe ihtiyacı var. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte ihtiyaç sahipleri bu öğrencilere destek olmak istedik. Tüm İş insanlarının ve maddi durumu iyi olan halkımızın bu zorlu süreçte uzaktan eğitim faaliyetlerine erişimde sorun yaşayan öğrencilerimize yardımcı olmaya davet ediyorum” dedi.

Eğitime verdiği destek ve duyarlılıktan dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı İş İnsanı Recep Uzelli'ye teşekkür etti



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ