Hayırsever dondurmacı

Hayırsever dondurmacı

Kırıkkale`de bir işletme sahibi, engellilere tekerlekli sandalye almak için başlattığı kampanyada, 20 adet mavi kapak getirene dondurma ikram ediyor.

20 mavi kapak getirene dondurma ikram ediyor

15 YILLIK DONDURMACI
Yaklaşık 15 yıldır Atatürk Bulvarı?nda Kırıkkale`ye hizmet veren ?Nardo Dondurma?nın? engelliler için başlattığı mavi kapak kampanyası, Kırıkkale`de gençlerin ve çocukların ilgi odağı oldu. Kampanyaya katılan ilköğretim öğrencisi Ali Kaplan, 20 mavi kapak getirerek, ilk dondurma yemeye hak kazandı. Kampanyanın duyulmasıyla çok sayıda genç ve çocuk topladıkları kapakları getirerek işletme sahibine teslim etmeye başladı.
KAMPANYA DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Kampanyaya katılanları kutlayan Nardo Dondurma?nın sahibi Durdu Nar, "Diğer vatandaşlarımızı da kampanyamıza katılmaya bekliyoruz. Amacımız, toplumumuzun bir parçası olan engellileri görmezlikten gelmeden sahip çıkmak." dedi.
KATILIMCILAR DA MEMNUN
Kampanyaya destek veren Nuri Acar ise, "Bu kapakları engellilere yardım için topladım. Onlar da bana ödül olarak dondurma ısmarladı. Arkadaşlarıma da söyleyeceğim, onlar da mavi kapak toplayarak buraya getirsinler. Bir engelliye tekerlekli sandalye alınması için böyle güzel bir kampanya başlatmalarından dolayı işletme sahibine ve yetkililere teşekkür ediyorum." diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ