Hayırsever amcaya Kızılay´dan altın madalya

Hayırsever amcaya Kızılay´dan altın madalya

İÇİNDE VİLLA MEYVE AĞAÇLARI VE SEBZE BAHÇESİ BULUNAN 30 DÖNÜM ARAZİSİNİ KIZILAY´A BAĞIŞLADI

İÇİNDE VİLLA MEYVE AĞAÇLARI VE SEBZE BAHÇESİ BULUNAN 30 DÖNÜM ARAZİSİNİ KIZILAY´A BAĞIŞLADI

Hayırsever amcaya Kızılay´dan altın madalya

Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında içinde villa, meyve ağaçları ve sebze bahçesi bulunan 30 dönümlük arazisini Kızılay´a bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik´e altın madalya ve berat belgesi verildi.

YAHŞİHAN´DA UZUN YILLAR TİCARETLE UĞRAŞTI

İlçede uzun yıllar ticaretle uğraşan 8 çocuk babası Akçelik, Kızılırmak´a 100 metre mesafede bulunan ve içerisinde villa olan yaklaşık 30 dönüm arazisini Türk Kızılay´ı Kırıkkale Şubesi´ne bağışladı.
Ahmet Akçelik´e, Türk Kızılay´ı Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan tarafından altın madalya ve berat belgesi takdim edildi.

Kaplanhan, Türk Kızılay´ı Kırıkkale Şubesi´nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Vatandaşımız, belediye emlak değeri 500 bin lira, piyasa bedeli ise 700 bin lira olan arsayı Türk Kızılay´ına bağışladı. Ahmet amca bağış yapmaya devam edecek, arkadaşlarını yönlendirecek. Ahmet amca Akçakoca´daki misafirhanemizde kalıyor. Bu yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ahmet amca örnek bir davranış sergiledi. Belirli bir limit üzerinde bağış yapanlara altın madalya veriyoruz. Bu bağışın örnek olmasını diliyoruz ve benzer bağışları bekliyoruz." dedi.

BU DAVRANIŞ HERKESE ÖRNEK OLMALI

Ahmet Akçelik´e duyarlılığından dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, ?Yardım konusu önemli. Almak kolay ama vermek zordur, yardım işi gönül işidir. Kızılay belirli bir meblağda yardımda bulunanları altın madalyayla ödüllendiriyor. Ayrıca hayatının geri kalan kısmını kuruma ait ülkenin değişik illerinde bulunan misafirhanelerde geçirme fırsatı tanınıyor. Ahmet amcamıza duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyor, bu bağışın diğer hayırseverlerimize örnek olmasını temenni ediyoruz? ifadesini kullandı.

DOĞRU BİR KARAR ALDIĞIMIZA İNANIYORUM

30 dönümlük arazisini uluslararası yardım kuruluşu Kızılay´a bağışlamanın hazzını ve mutluluğunu yaşadığını belirten hayırsever Ahmet Akçelik, eşiyle birlikte hayatlarının geri kalan kısmını huzur içerisinde geçirmek istediklerini söyledi. Akçelik ?Kızılırmak´a 100 metre mesafedeki arazinin içerisinde 2 katlı villa, 1 tane tek katlı ev, 300 baş hayvanın barındırılabileceği mandıra, 120 tonluk havuz, 5 dönümlük meyve bahçesi bulunuyor. Arazinin Kızılay´a bağışlanması konusunda karar aldık ve uyguladık. Doğru bir karar aldığımıza inanıyorum? dedi. Akçelik ayrıca tüm hayırseverleri Kızılay´a bağışta bulunmaya davet etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü