Hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı uğurlu olsun

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği görevinden Antalya Valiliğine atanan hemşehrimiz Muammer Türker, valilik görevine başladı başladı.

Valilik toplantı salonunda basın mensuplarına açıklama yapan Türker, Türkiye`nin göz bebeği, marka şehir Antalya`ya atanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Türkiye`nin İstanbul`dan sonra yurt dışında en fazla tanınan kentinin Antalya olduğunu belirten Türker, "Tek rakibimiz İstanbul gibi algılanır ama biz rekabeti tatlı bir mesele olarak görüp onun gereğini yapma arzusundayız" dedi.

Muammer Türker

1963 yılında Kırıkkale`de dünyaya gelen Türker, ilk ve orta öğrenimini Kayseri`de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 1987`de kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı.

Bazı ilçelerde kaymakamlık görevinden sonra 1996-2003 yıllarında İçişleri Bakanlığında şube müdürlüğü ve daire başkanlığı yaptı. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü, Hakkâri Valiliği, son alarak da Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü