HAYIR KERMESİ AÇILDI

HAYIR KERMESİ AÇILDI

Kale İlim ve Kültür Derneği tarafından kermes açıldı. Bu yıl 8.?si düzenlenen hayır kermesine vatandaşlar ilk günden büyük ilgi gösterdi. 22 Mayıs tarihine kadar açık kalacak kermeste onlarca çeşit ürün bulunuyor.

ONLARCA ÇEŞİT
Her yıl Yalçın Özer Sevgi Yolunda bulunan SGK İl Müdürlüğü binasının yanında hizmete giren kermesin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Kermes boyunca et döner, ev yemekleri ve hamur işleri, gömlek, pantolon, ceket, ayakkabı, mutfak takımları, el örgüleri, danteller, oyalar, çocuk elbiseleri, kuru gıda, bakliyat, temizlik malzemeleri, el işleri, ev yemekleri, elbiseler, ayakkabılar ve kuru gıda bakliyat satışı yapılacak.
 
7 GÜN AÇIK KALACAK
Onlarca ürün çeşidinden tüm Kırıkkale halkının yararlanmasını temenni eden Dernek Başkanı Ali Atlı, bu yıl 8. sini düzenledikleri kermeste hanımların el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünlerini vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti. Elde edilen gelirin, derneğin bünyesindeki yurtlarda kalan yaklaşık 120 öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağını vurgulayan Başkan Atlı, kermesin 16?22 Mayıs tarihleri arasında 7 gün açık kalacağını söyledi.
 
3 AYDA HAZIRLANDI
Talebelere faydalı olacağını temenni eden Atlı, hedeflerinin 19 bin TL ile resmi olarak hedeflediklerini belirtti. Atlı ?Ayakkabı?dan tutunda iç çamaşırı, elbiseler, yiyeceklerimiz mevcuttur. Bayan arkadaşlarımız en az 3 aydır burada hazırlanmaktadırlar. Derneğe üye arkadaşlarımız müsait olanlar çalışarak hazırladılar. Aynı zamanda evinden fırsat bularak çıkamayan kişilerde neye gücü yetiyorsa beklentisiz karşılıksız Allah rızası için talebelerin yayarı için burada hazırladıklarını satıyorlar. İnşallah beklentimizin üzerinde bir miktar olurda iyi olur? dedi. Bu arada Ankara?dan da yurt müdürleri ve idareciler katılarak destek verdiler.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ