Hayır kermesi

Hayır kermesi

Kale İlim ve Kültür Derneği?nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Büyük Kermes bu yılda geniş katılımla açıldı. İhtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen ve 27 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacak kermeste, gıda, giyecek, ev eşyalarının yanı sıra birç

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER
Kurban kesimi sonrası dualar eşliğinde açılan kermes zengin çeşit ürünü ve ekonomik fiyatları ile dikkat çekiyor. Sevgi Yolu Valilik binası arkası Çay Bahçesi?ndeki kermeste Kırıkkaleliler, nevresim, danteller, çocuk giyim, oda takımları, mutfak takımları, giyim, ayakkabı, mobilya, ev yapımı; mantı, erişte, yufka, börek, tatlı çeşitleri, gözleme, bazlama, yaprak sarma ve döner gibi el emeği göz nuru ürünleri bulabilecekler.

YARDIMDA BULUNACAĞIZ
Büyük Kermes?ten elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunacağını ifade eden Dernek Başkanı Ali Atlı, ?Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kermesle bu yılda birçok ihtiyaç sahibi öğrenciye yardımlarda bulunacağız. Kırıkkaleli vatandaşlarımızdan bu yılda ilgi bekliyoruz. Vatandaşlarımız buradan hem ihtiyaçlarını giderecekler hem de hayırlı amacımıza katkıda bulunacaklardır. Şimdiden tüm katkılar için teşekkür ederim? dedi.

YOĞUN KATILIM
Açılışa Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev?in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Kale İlim ve Kültür Derneği Başkanı Ali Atlı, Asude İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Durusoy,  Kale İlim ve Kültür Derneği Genel Koordinatörü Ahmet Sarıpekmez ve çok sayıda davetli katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ