Haydi, hodri meydan

Haydi, hodri meydan

ÇAKIRCA MEYDAN OKUDU

CHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT ÇAKIRCA PARTİLERİN ADAYLARINA ŞİMDİDEN MEYDAN OKUDU.

Haydi, hodri meydan

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Murat Çakırca dün kentteki bazı STK ve sendikaları ziyaret etti. Çakırca ilk aday olarak en çok arzusunun partilerin çıkaracağı adayları ile açık oturumda tartışmak olduğunu söyledi. Çakırca Şimdiden hodri meydan diyorum” dedi.

ADAYLARA HODRİ MEYDAN” DEDİ

Geçtiğimiz hafta yapılan ön seçimle birinci sıra Milletvekili adayı olan Murat Çakırca ilk aday olarak en çok arzusunun diğer partilerin adayları ile açık oturumda tartışmak olduğunu söyledi. Çakırca gazete ziyaretlerinde bu yönde açık çağrıda bulunduğunu ancak gazetelerin çağrısını haber yapmadıklarını söyledi. Murat Çakırca dünkü ziyaretlerinde bu çağrısını yenileyerek Diğer partilerin adayları belli olmadı ama belirlendiğinin de kim aday olursa onlarla istedikleri bir platformda karşı karşıya gelip tartışmak istiyorum” dedi.

ÇAKIRCA BİR ADIM ÖNDE BAŞLADI

Diğer partilere göre çalışmalara bir adım önde başlayan CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Murat Çakırca önceki gün gazete ziyaretlerinden sonra dünde bazı sivil toplum kuruluşları ile sendikaları ziyaret etti. Çakırca ilk olarak Petrol İş Sendikası şube Başkanı Recep Sefer ile görüştü. Sendika yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Çakırca CHP olarak bu seçi iktidar olarak bitirmek istediklerini bildirdi.

SENDİKALAR YASASI YENİLENECEK

Hükümetin sendikalara bakış açısının kabul edilir olmadığını belirten Çakırca CHP'nin sendikalar yasasında yeni düzenlemeler yapacağını söyledi. Taşeron uygulaması ile ağalık sisteminin yeniden getirilmeye çalışıldığını kaydeden Çakırca ilk icraatlarının taşeron sistemini kaldırmak olacağını belirtti.

CHP'NİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Milletvekili Adayı Murat Çakırca, İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Hacı Bektaş Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Çakırca Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı için el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Daha sonra Emekliler Derneğini ziyaret eden Çakırca burada Dernek Başkanı Basri Keskin ile bir süre sohbet ettiler. Çakırca emeklilerle ilgili partisinin çalışmalarını anlatarak yılda iki sefer bayram ikramiyesi konusunda CHP'nin kararlı olduğunu söyledi.

CHP ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİ

Atatürkçü Düşünce Derneğini de ziyaret eden Çakırca AK parti Hükümetinin Cumhuriyetin kazanımlarını yok etmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini ancak Cumhuriyetçiler olarak buna sahip çıkacaklarını söyledi. Çakırca ayrıca Gaziler Derneğini de ziyaret ederek burada Dernek Başkanı Rıfat Öcal ile görüştü. CHP'nin gazi ve şehit yakınları ile ilgili ciddi projelerinin olduğunu söyleyen Çakırca Bizimde yerelde sizlere sahip çıkmak ve haklarınızı savunmak gibi bir görevimiz var onu yerine getirmek için meclise gitmek işitiyoruz. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. Çakırca daha sonra Keskin ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız