Haydi uyarı grevine

Haydi uyarı grevine

KESK Kırıkkale Şubeler Platformu dönem sözcüsü Yüksel Şahin uyarı grevi ile ilgili tüm emek ve demokrasi güçlerini bu baskıcı, otoriter ve hukuk tanımaz hükümete karşı mücadeleyi ortaklaştırmaya ve yükseltmeye çağırdıklarını belirterek ?AKP Faşizmine Karş

BARIŞÇIL EYLEMLERE KARŞI DEVLET TERÖRÜ
Şahin bugün başlayacak olan uyarı greviyle ilgili yaptığı açıklamada KESK olarak güvenceli iş ve ücret güvencesi talebiyle uyarı grevi başlatılacağını daha önce duyurduklarını belirterek, ?Ancak Gezi parkının ranta açılmasına karşı sekiz gün önce başlayan, barışçıl eylemleri bastırmaya yönelik devlet terörü insanların can güvenliklerini ortadan kaldıran bir boyutta sürdürülmektedir? dedi. 
DEMOKRASİ TALEPLİ KİTLESEL EYLEMLER SÜROYOR
Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi ? Ülkenin tamamına yayılan demokrasi talepli kitlesel gösterilere karşı uygulanan devlet terörü AKP iktidarının demokrasi düşmanlığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Hedef gözeterek yapılan polis saldırılarında önemli bir kısmı ağır olmak üzere yüzlerce yurttaş yaralanmıştır. Binlerce insan gözaltına alınmıştır. Kentlerin tüm alanları ablukaya alınmış, gece boyunca süren baskınlarla muhalifleri hedef alan bir sürek avı başlatılmıştır? 
OPERASYONLAR İNTİKAM DUYGUSUYLA YAPILIYOR 
?Hukuk tanımaz biçimde adeta intikama dönüşen operasyonlar tüm ülkeyi gaz bombalarına boğmuş, Başbakan demokratik haklarını kullanarak eylemlere katılan milyonları ?marjinal, bir avuç çapulcu? olarak niteleyecek kadar pervasızlaşmıştır. Güvenlik güçleri adeta kendi halkına savaş açmış durumda. Yaşamını yitirenlerin olduğu ifade edilmektedir. İçinde önemli sayıda ağır olmak üzere yüzlerce vatandaşımız yaralanmıştır. Sayısı sürekli artan gözaltılar yaşanmaktadır.  Tüm Türkiye gaz bombası tehdidi altındadır. Gökyüzü adeta kimyasal gaz bulutu ile kaplanmıştır. Halkın, emekçilerin, ezilenlerin geleceklerine, doğaya sahip çıkmaları ve sermeyenin acımasızlığına karşı bu haklı tepkisine karşı hükümetin insanlık dışı saldırısını kınıyor, protesto ediyoruz.?


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ