Haydi Şimşekler, söz sizde

Haydi Şimşekler, söz sizde

Kırıkkalespor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Sincanspor'u konuk edecek. Kırmızı şimşeklerde hedef geçen hafta alınan mağlubiyeti unutturmak ve alacağı üç puanla taraftarını ile coşmak istiyor.

ZORLU MAÇ

Kırıkkalespor hafta sonu zorlu bir maça çıkıyor. Geçen hafta Kırşehirspor karşısında alınan mağlubiyetle zirve yarışında büyük yara alan kırmızı lacivertliler, Sincanspor karşısında üç puan parolası ile çıkacak. Ancak kırmızı şimşekler Ankara temsilcisi ile yaptığı son beş karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Kendisine ters gelen rakibi karşısında taraftarlarını vereceği desteğe çok güvenen kırmızı şimşekler maç hazırlıkları dün yaptığı tek antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Maç bizim olmalı

Kırıkkalespor Genel Kaptanı Cengiz Dağdelen Sincan maçının kendi açılarından oldukça zorlu geçeceğini bunun bilincinde olduklarını söyledi. Cengiz, zirve yarışını bırakmamak için bu maçtan mutlak üç puan almak zorunda olduklarını tüm hazırlıklarını buna göre yaptıklarını söyledi. Cengiz “ Rakibimiz ilk devrenin son haftalarında ve ikinci devre de aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle zirve yarışından uzaklaştı. Ancak her zaman bize ters gelen bir takım. Biz maçın sahada kazanıldığına inana ekibiz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçta üç puan alarak hem yarıştan kopmamak hem de geçen hafta aldığımız mağlubiyetle üzdüğümüz taraftarlarımızla barışmak istiyoruz.”dedi.

Son 5 maçta Sincanspor karşısında alınan sonuçlar

Kırıkkale 1 - 1 Sincan Bld.

Sincan Bld. 2 - 0  Kırıkkale

Kırıkkale 0 - 0 Sincan Bld.

Sincan Bld. 1 - 0  Kırıkkale

Sincan Bld. 1 - 0  Kırıkkale

*/**/**/

STAD: Fikret Karabudak

KIRIKKALESPOR:

Muhammet

Murat Şahin

Sabri

Yasin

Celal

Gökhan

Veysi

Murat Akçay

Ufuk

Cansın

SİNCANSPOR

Ali Rıza

Fatih   

Koray

Mustafa 

Ali Tuna 

Ömer  

İsmail

Ozan

Gökhan

Haydar 

Mustafa



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ