Haydi okula

Haydi okula

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı bugün başlıyor. Kırıkkale'de yaklaşık 53 bin öğrenci, 3 bin 718 öğretmen 230 okulda ders başı yapacak. Polis Meslek Yüksek Okulu da eğitim öğretime başlayacak. Okulların açılması dolayısıyla tören yapılacak. PMYO'daki tören s

YENİ YILIN İLK DERS ZİLİ ÇALIYOR

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü ders başı yapan birinci sınıf öğrencileri ile anasınıfı öğrencilerinden sonra bugün de diğer öğrenciler ders başı yapacak. Tüm yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yeni eğitim-öğretim yılı törenle açılacak. Okulların açılaması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunulacak. Daha sonra Gazi İlköğretim Okulunda sabah saat 11.00’da il protokolün katılacağı bir tören yapılacak. Polis Meslek Yüksek Okulunda da düzenlenecek törenle yeni eğitim-öğretim yılına bugün başlanacak.

53 BİN ÖĞRENCİ, 3 BİN 719 ÖĞRETMEN

Bugün yapılacak törenle öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılına başlamış olacak. Kırıkkale’de yaklaşık 53 bin öğrenci ile birlikte 3 bin 718 öğretmen ders başı yapacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl içinde yapılan çalışmalarla okullardaki tüm eksikliklerin giderildiği ve okulların yeni ders yılına hazır olduğu bildirildi. Geçtiğimiz yıl il genelinde 220 okul faal durumdayken bu yıl bu yıl 10 yeni okul daha eğitim öğretime açılacak, bu okullarda ilk defa eğitim öğretim yapılacak. Bu arada okulların açılması dolayısıyla diğer kurumlarda da gerekli önlemlerin alındığı özellikle servis araçlarının trafiğe çıkacak olması nedeniyle emniyet tedbirlerinin de dolayısıyla arttırıldığı kaydedildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ