Haydi Kırıkkale maça

Haydi Kırıkkale maça

Bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Fikret Karabudak Stadında grup lideri Zara Belediyespor'u ağırlayacak olan Kırıkkalespor, bu kritik maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kırıkkalespor As Başkanı Köksal Çakır, şampiyonluk yolundak

BÜYÜK GÖREV

“Lider, Zara Belediyespor ile aramızdaki 6 puanlık farkın 3’e düşmesi için Tüm Kırıkkalelilere ve futbolcularımıza büyük görev düşüyor” diyen Çakır, "Bu takımın inanmışlığı var. Bu istek olunca da, bu futbolcu grubuyla bunu yapabileceğimize yürekten inanıyorum. Taraftarımıza güveniyoruz centilmence bizi destekleyeceklerine inanıyorum.  Bizim için dönüm noktası olan bir maç mutlaka yenmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.

ŞEHİR SİNERJİSİ

Çakır, "Şehirdeki sıcak, sempatik sinerjiye güveniyorum. Bu bize olumlu yansıyacaktır. Sahadan başımız dik ayrılacağız. Bu maç bizim maçımız olsun, bu maç Kırıkkale’nin maçı olsun, İnşallah bu temennilerle kazanırız.  Tarihi Fikret Karabudak Stadyumu farklı bir stadyumdur. Seyircisi, oyuncusunu maça farklı odaklandırır. Dolayısıyla biz Zara Belediyespor maçında ne çok abartarak nede korkarak hareket edeceğiz. Biz rakibin eksiklerinden faydalanmaya çalışacağız.  Nasıl 3 puanı alabileceğimizin peşinde olacağız. Kolay mı? Değil ama bu saatten sonra bizim için kolay iş yok. Biz zoru başaracağız" ifadesini kullandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ