Haydi Kırıkkale Kampanyaya

Haydi Kırıkkale Kampanyaya

9 gazetenin Kırıkkale'ye mobil mamografi gezici taşıma aracı kazandırmak için başlatmış olduğu Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyası yoğun ilgi görüyor. Tertip komitesi, toplum yararına düzenlenen kampanyaya herkesin karınca kararınca katılabileceğini be

AZ ÇOK DEMEYİN, BİR DESTEK DE SİZ VERİN...

Haydi Kırıkkale Kampanyaya

9 gazetenin Kırıkkale’ye mobil mamografi gezici taşıma aracı kazandırmak için başlatmış olduğu “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyası yoğun ilgi görüyor. Tertip komitesi, toplum yararına düzenlenen kampanyaya herkesin karınca kararınca katılabileceğini belirttiler.

SOSYAL BİR SORUMLULUK  

Sosyal sorumluluk örneği sergileyen ve Kırıkkale Valiliği öncülüğünde Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İl, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman gazetelerinin ortaklaşa başlatmış olduğu “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyası her kesimin dikkatini çekmiş durumda. Vatandaşlarında ferdi olarak destekte bulunabilecekleri kampanya çerçevesinde toplanan paralarla Kırıkkale Halk Sağlığı İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi için Kırıkkale’ye bir tane mobil mamografi gezici taşıma aracı kazandırılacak. Kampanyaya destekte bulunmak isteyen vatandaşlar kampanya çerçevesinde Ziraat Bankası Kırıkkale Şubesinde açılan hesaba bağışta bulunabilecek.

HERKES DESTEK OLABİLİR

Sadece aracın toplanan yardımlarla alınacağına dikkat çeken “Çocuklar Annesiz Kalmasın” kampanyasının tertip komitesi, mobil mamografi gezici taşıma aracının donanımının Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleşeceğine vurgu yapıyor. Gezici aracın Kırıkkale’nin her tarafına hizmet götüreceğine vurgu yapan tertip komitesi üyeleri, tüm vatandaşların aç çok demeden, istedikleri miktarlarda destekte bulunabileceğine dikkat çekti. Meme kanserinin erken teşhisine yönelik mobil mamografi aracın hizmete girmesi halinde araç Kırıkkale’nin ilçe, kasaba ve köylerinde devamlı gezerek bayanlara yönelik ücretsiz taramalar yapılacak.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!